⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

————-Günay————
Barış-Nelson—Kaan—Köhn
———Toriera—-Sara———
Ziyech———————-Kerem
———-icardi——-bats———

Genel kanının aksine ben köhnün jelertten daha iyi bek performansı verdiğini düşünüyorum dünkü maçta jelert golde hatasının yanında çok fazla pozsiyonunu boşalttı.
Barış bek oynatmak çok doğru olmayabilir ama fizik olarak üstünlük koyar kanatı koridor kullanıyor en azından ziyech i tolere edebilir ki bence ziyech oynamalı dün girdikten sonra top yapmaya başladık.
Umarım sanchez düzelir ama bence zor ve büyük risk olur.
Herseyden öte umarım bir oyun planımız olur…

Samimi olmak gerekirse bu oyun ve takım yapısı ile CL'ye kalmak istiyor muyum emin değilim, tamam maddi getirisi çok ama üzüleceğiz gibi bu sene katılırsak.

dün direkten dönen top gol olsa 3-0 dan sonra ne yaşardık bilmiyorum gerçekten. 2-2 olması büyük olay hatta ordan o ivmeyle maç bize bile dönmüştü, kırmızı kart penaltı apo sağolsun noktayı koydu. sonuca baktıgımda evimizde young boysu yenemiyorsak zaten katılmayı hak etmiyoruzdur. ben atmosfere güveniyorum tabi ki en çok. karsımızdaki takım dağılmaya cok müsait.

Herifler Anadolu takımından hallice elenirsek Okan hocayla vedalaşmalı
Bu turda elenmenin gerçekten bedeli olmalıdır da, Okan hoca gider ise kimi getirebilecekler ki... Geçen sezon FB maçı, bu sezon BJK kupa maçı şimdi de bu vukuat sonrası bedeli olmalı derim ben de ama.

Bu turda elenmenin gerçekten bedeli olmalıdır da, Okan hoca gider ise kimi getirebilecekler ki... Geçen sezon FB maçı, bu sezon BJK kupa maçı şimdi de bu vukuat sonrası bedeli olmalı derim ben de ama.
Bu tur giderse Okan kesin gitmeli ve sistem hocasi gelmeli ama ne yazik ki hepimiz 5. FT donemi olacagini biliyoruz.Hocayi sevmedigimden degil ama degisim sart.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaşınız yetmiyor diyeceğim de daha geçen yıldı be. Öldük bittik tribine girenler..

İlk molde maçı dünkü maç gibiydi, hatta bence bir tık kötüydü ama işte skor taraftarı tek farkı geçen yıl son dakikalarda atmıştık, şimdi yedik. Şuraya istatistiklerini bırakayım da balık hafızalılar hatırlasın. İkinci maç zorlanırız, kafa kafaya gider, şans yanımızdaysa eleriz.

IMG_6647.webp

Yaşınız yetmiyor diyeceğim de daha geçen yıldı be. Öldük bittik tribine girenler..

İlk molde maçı dünkü maç gibiydi, hatta bence bir tık kötüydü ama işte skor taraftarı tek farkı geçen yıl son dakikalarda atmıştık, şimdi yedik. Şuraya istatistiklerini bırakayım da balık hafızalılar hatırlasın. İkinci maç zorlanırız, kafa kafaya gider, şans yanımızdaysa eleriz.

Ekli dosyayı görüntüle 258053
Burada önermeniz nedir? Aynı kötü durumda kalmışız bir Avrupa takımına karşı tekrar. Yani zaten eleştiri bu, karşılık veremiyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 258053
Bencede geçen sene başı daha kötü oynuyorduk, inşallah yine türü geçersek gruplarda daha iyi olacağımız kesin.

Burada önermeniz nedir? Aynı kötü durumda kalmışız bir Avrupa takımına karşı tekrar. Yani zaten eleştiri bu, karşılık veremiyoruz.

Önermem falan yok. Geçtiğimiz iki sezonun başından daha kötü durumda değiliz. Öyle bir hava var ki sanki geçtiğimiz iki yıl farklıydı, bu yıl farklı gibi. Bu hocanın da isteğiyle böyle takım Eylül sonu gibi form tutuyor, taraftar iyi günde sorgusuz sualsiz tapacağına geçen yıl bu zamanların eleştirisini yapabiliyor olsaydı, belki bu yıl sezon başını daha iyi geçirirdik

dünyada 10larca taktik ve 100lerce futbol anlayışı var ama okan hoca geldiğinden beridir "2-1-4-3 uzun top önde baskı" taktiğini oynatıyor. Sakatlıklar olduğunda bile sistemi değiştirmek yerine forveti beklere çekmeye çalışıyor nedense.
2 ağır göbek defans oyuncusunu orta sahaya çekiyor ve karşı tarafın hızlı forvetlerine yem ediyor. sonra defans en düşük puanı alıyor, saçmalık.

Rakip 5 dakikada duman edilecek bir takım ama adamların en büyük şansı Okan Buruk.

Bu tur giderse Okan kesin gitmeli ve sistem hocasi gelmeli ama ne yazik ki hepimiz 5. FT donemi olacagini biliyoruz.Hocayi sevmedigimden degil ama degisim sart.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5. yıldız da Fatih Terim'e yakışır zaten. Ama turu da geçelim, takım da toparlasın Okan hocayla alalım 5.yıldızı isterim.

Önermem falan yok. Geçtiğimiz iki sezonun başından daha kötü durumda değiliz. Öyle bir hava var ki sanki geçtiğimiz iki yıl farklıydı, bu yıl farklı gibi. Bu hocanın da isteğiyle böyle takım Eylül sonu gibi form tutuyor, taraftar iyi günde sorgusuz sualsiz tapacağına geçen yıl bu zamanların eleştirisini yapabiliyor olsaydı, belki bu yıl sezon başını daha iyi geçirirdik
Bilmiyorum ama CL giremez isek, daha iyi durumda olmamızın bir manası kalmayacak. Ayrıca on kişi kalmış FB karşısında da sezonun başı olmamasına rağmen ezildik, zayıf bir oyun oynadık. Yani bence sezon başı olmasından daha farklı bir sorun var. Farklı düşünceler olabilir saygı duyarım.

Dries bence de 11 olmamalı da, Kaan dışında kim olabilir ki, başka oyuncu yok? Kaan-Victor olacak mecburen defans.
Kaan mecbur oynayacak da Nelsson'la ikili oynamaları problem çıkaracak.

Hadi Mete'ye güvenmiyor diyelim;

Kaan Nelsson Berkan

bile yapsa daha düzenli oluruz.

Kaan mecbur oynayacak da Nelsson'la ikili oynamaları problem çıkaracak.

Hadi Mete'ye güvenmiyor diyelim;

Kaan Nelsson Berkan

bile yapsa daha düzenli oluruz.
Ben yanlış anlamışım o halde, üçlü çıkması gerektiğini söylemiş iseniz o şekilde anlamamıştım.

Üçlü çıkacağımızı hiç sanmıyorum ben, hatta yine benzer oyun planı ile çıkacağız, tutarsa şansımız turu geçeriz ancak ekonomi dışında bir anlam ifade eder mi bilmiyorum. Oyun Avrupa için hiç ışık vermiyor.

Geri
Üst Alt