⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Günay
Jelert Sanchez Nelsson Dubois
Torreira Sara
Barış Ziyech Kerem
İcardi

4-1

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana göre

Günay (muslera sakatlanmışsa)

Jelert Nelsson Kaan Köhn

Torreira Berkan/Demirbay

Zİyech Sara Zaha

icardi​

başlamalı.

ileride ayağında top tutan topçu olmazsa hem konya hem YB maçındaki gibi dan dun ileri toplar izleriz.

ama biliyoruzki Kaan'ı bek oynatacak davinson yetşirse.

heriflerin adma gibi hücumu yok - davinson yeişirse 3-5-2 oynamak lazım- o zaman

Nelsson Davinson Kaan

Jel - Tor - Sara - Demirbay - Köhn

İcardi - Bats​

Bunlar istanbulda bir gol yesin ilk yari mac farks gider kazmalar ordusu

Suni cim adamlar avantajina oldu iki kalecide suni cimden sakatlandi pas hizini ayarlayamiyorsun Galatasaray hic bir suni cim macinda iyi oynamamistir
Suni çim
Olimpiyat stadı
Rüzgar
Atmosfer
Fizik
Dinamizm
Vs vs vs

Böyle avutuyorsunuz kendinizi

Hayatinda suni cimde top oynadiysan ne demek bilirsin oynamadiysan lafim yok
Oynadım yerel takımda suni çimde oynadık evet topun dinamizmi daha hizli top farklı sekiyor ben ne yapayım ki şimdi milyonlar kazanan futbolcular da mı hiç oynamadı suni çimde sen ben biliyoruz onlar bilmiyor mu?

Kaan Victor olacaktır tandem, Abdülkerim formsuz daha iyi olabilir gibi.

Ancak tur şansımız düşük bence.

Gönlümden geçen

İcardi Şuayip
Barış Kaan Torreira Sara
😢 Davinson Nelsson Jelert
Muslera

Oynadım yerel takımda suni çimde oynadık evet topun dinamizmi daha hizli top farklı sekiyor ben ne yapayım ki şimdi milyonlar kazanan futbolcular da mı hiç oynamadı suni çimde sen ben biliyoruz onlar bilmiyor mu?
Profosyonel futbolcu neden suni cimde oynasin manyak mi adamin hayati normal cimde gecmis

Taraftar yine mıymıy modunda takılırsa geçmiş olsun. Erken gol çok önemli. Sonrası çorap söküğü gibi gelecek.

Günay
Barış - Nelsson - Kaan - Jelert
Torreira - Berkan
Ziyech - Sara - Kerem
Icardi​

ya beyler oyun falan tartışırız da suni çim cidden başka bişey top çıkar sanıyorsun bi anda duruyor bizimkileri ciddi etkilemiş

Turu her sekil geceriz oyle topu uzun vur top yerden hiz alsin kos yakala topunu burda oynatmazlar adama yalniz bu jelert acaip kotu durumda

Geri
Üst Alt