⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

OKAN ISTIFA OKAN ISTIFA

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir gecelik sövelim ceza vermeyin.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adamlar bizden bin kat daha takımdı.bizde kimin nerde oynadığı nerde durduğu belli bile değil.

Avrupa hayali olan bir erden vardi onu da yediler. 3 milyonu alinca da basarili olacagini zanneden bir herif var hocayim.diye gecinen

Sonucun tek iyi yanı: Bu futbolla rezil kepaze ederlerdi bizi 36 takımlı ligde - averajla 36. olurduk..

Uzatmalarla 15 dkya yakın süre varken musleranın yaptığına ne demeli
Yakıştıramadım kaç yıllık kaptanımız, efsanemiz olduğu için bişey demek istemiyorum, sinirle bişey denmesi iyi olmaz hepimiz çok seviyoruz kaptanı ama özür dilemeli yakışmadı.

Zamanında Manu’yu yenip ilk CL turnavasına giren takım olarak yeni formatın ilk sezonunda da olmalıydık. Ama bu yönetim bu hoca bu topçular bunu haketmedi.

Protesto bile yok mal gibi taraftar geliyor stada. Şu maçın izahı yok lan şampiyonluktan daha önemli şu maç

Okan Hoca takımı toplayamaz artık, ligde rakipler zayıf ama koş koş bas bas yaptıramaz artık takıma, beyefendi bu inanılmaz sisteminden de memnunmuş zaten, yönetim hocayı zaten harcayacak, hoca inşallah istifa eder, peşinden de yönetim.. Sportif başarı gelmez artık bu sene

Geri
Üst Alt