⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Okan şimdi çıkıp istifa isteyen city i real i tutsun der mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

G.tünüz yiyorsa maç sonu açıklamasını Mertens'e yaptırın !

Arkadaşlar burada herkezin görüşü ve fikirleri önemli ban yiyip bunu heba etmeyin
bizler konuşabilirsek Klubümüze faydalı oluruz görelim bakalım gelen günler ne getirecek

Elinde 5 tane Colley olsa kontra atak oynarsın da Mertens ile,Ziyech ile,Sara ile senin takımın konrta atak oyuna da uygun değil ki

Biz sadece ver sağa dön geriye bekleye bekleye yıllardır hep aynı sistem ne o top bizde olsun aman iyi futbol oynuyorlar desinler
Altına imza atıyorum kontraatak bu takımla mümkün değil zaten.
Ama set oyunu da oynayamaz bu kadro. Onun içinde pas kalitesi çok iyi olmalı, o da yok bizde 2 senedir.

Tüm futbolcular kötü oynadı ama bu maçta bireysel futbolcu eleştirisi yapmak uygun değil bence.

Elenmemize aslında çok üzülmüyorum (finansal durum dışında) çünkü bizi bu oyunla fena yerlerdi.

Şimdi Avrupa Ligi’nde gene çok umudum yok ama en azından daha az rezil oluruz.

Benim için Avrupa Ligi’ne kalmanın tek kötü kısmı geçen sene fb ile karşılaştırılma imkanımız yokken şimdi aynı kulvarda olacağımız için sezon boyu bunun karşılaştırması yapılacak. Aynı puan tablosunda bulunacağımız için herkesin gözü bunda olacak.

Be yapıp edip önde bitirmemiz lazım. Bakalım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Avrupa ligini fbden önde bitirme ihtimalimiz yok

Her türlü iddiaya varim

Ne güzel millet şifresiz kanaldan sampiyonlar ligi izleyecekti kaç tane çocuk Galatasaraylı olacakti. Çok yazik ülke zaten bitmiş bir insanlarin tutkusu var onuda iki uc godoman is bilmez ellerinden aliyor. Survivor izlemeye devam

Aynen bir tane daha 8 alıp 12 kişi ile oynayacağız. Aklım almıyor ya. Böyle seri çıkan takıma karşı üçlü orta saha başlamak suç mu ? En azından elinde maç sonunda sokacak Bats, Mertens ,Ziyech gibi adamlar kalırdı. 1 kere denemedi ya gerçekten çok garip çok

Geçen sezon başından beri ilmek ilmek örüldü bugün yaşanan kepazelik. O yüzden şok durumunda değilim, çok üzgünüm sadece.

İstifa etmek karakter ister o yüzden istafa etmezler hele vakti mazanında 200 bin dolar için Glatasaraya 5 kuruş kazandırmadan bedava intere ordan yine para için bejekeye giden adam asla istifa etmez ama benim alnım ak kardeşim ben daha 2 sene önce açılan ankette nuri şahine oy verdim

Bende verdim ancak bu yaşanan süreçten baya bir bağımsız hale geldi bugün itibariyle. Bence hiç gelmemeliydi ama geldikten sonra işler başka. Yanis o ankete verilen cevap referans olmamalı şu aşamada.

Okan ve Muslera el ele turu satmıştır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sucukcu ultraslan maç bitince birde takımı çağırmış. Böyle bir satılmışlık. Bıktık okancılardan ultraslan denen satılık oluşumdan

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt