- 23 Temmuz 2011
- 75.504
- 51.035
- 4.693
fenere ms2 3,5üst almıştım ztn yaw.O bir kere olur. Dün Fener maçının skorunu verdim. Oynadın mı? Her maçta skor verirsem herkes zengin olur. Sonrasında zenginliğin ne anlamı kalır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenere ms2 3,5üst almıştım ztn yaw.O bir kere olur. Dün Fener maçının skorunu verdim. Oynadın mı? Her maçta skor verirsem herkes zengin olur. Sonrasında zenginliğin ne anlamı kalır?
Cebin şişkinleşsin istiyorsan postlarımı takipte kal.fenere ms2 3,5üst almıştım ztn yaw.
Mention at.Cebin şişkinleşsin istiyorsan postlarımı takipte kal.
Yok yahu bence olmasına imkan yok, takımla çalışmıyor dahi. Kesin yok gibi bakılmalı knkSanchez riske edilebilir. bu maçta edilmeycekse ne zmn edilecek abi.
Muslera
Jelert Sanchez Nelsson Köhn
Torreira Kaan
Barış Sara Kero
İcardi
Bence oyuncu riske girmemeli bir hatasında oyuncu değil denecek dinlenmeliSanchez riske edilebilir. bu maçta edilmeycekse ne zmn edilecek abi.
Muslera
Jelert Sanchez Nelsson Köhn
Torreira Kaan
Barış Sara Kero
İcardi
Maça iki gün kaldı, aslında heyecanlıyım ama tedirginim bir yandan da. Aynı oyunu deneyip farklı sonuç beklentisinde olabilir mi teknik yönetim tedirgin ediyor.
Çıkan haberler en azından bir şeylerin değişeceğini söylüyor ama bakalım.
Bana göre Gabriel-Lucas-Hakim ayağa pas yapabilen, topu doğru yönlendirebilen bir orta saha kurgusu ile YB çözülebilir gibi.
Ama 4-4-1-1/4-4-2 Michy-Mauro çıkarsak, orta saha topu ne kadar tutabilecek, YB yine üstünlüğü alırsa işler zora girebilir biraz.
Üstad bizim takım defansımız da sorunlu ya. Yani şartlar eşit gibi. Bu maç takım defansımız düzelirse şans bize döner tabiRakip leşoğlu leş
Ağır sıçmazsak turlarız
Evet, direkt gruplara gidiyoruzElenirsek avrupa gruplarında mıyız direkt
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim defans leşten ziyade formsuzÜstad bizim takım defansımız da sorunlu ya. Yani şartlar eşit gibi. Bu maç takım defansımız düzelirse şans bize döner tabi