Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.137
- 2.816
- 998
Barış-ziyech-kerem-batshuayi-icardi
Herhalde aynı anda sahada olacak. Allah sonumuzu hayır etsin.
Herhalde aynı anda sahada olacak. Allah sonumuzu hayır etsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelertin fişi duruyor. iade edeceğizbarışın tek kötü oynadığı mevki sağ bekken niye ısrarla oraya yazıyonuz yaw
jelertin de yerini oynatıyonuz bi de
tamam dostum sevinebilirsin şimdiyok abi yok kafada maçı 100 kez oynadım her seferinde eleniyoruz
Orta saha sakinlik lazım. Berkan toreira ile başlanmalı bence-------------------------Muslera------------------------
Barış----------Kaan------------Nelson-----------Jelert
-----------------Sara----------Torreira----------------
---Ziyech-----------------------------------------Kerem
-----------------Bats-----------İcardi-------------------
Barış-Kaan-Sara-Ziyech 4lüsüyle o kanadı baya delik deşik edebiliriz. Bence en mantıklı kadro bu. Young Boys yerine Kopenhag gibi daha disiplinli savunma yapmasını bilen bir takıma karşı oynasaydık 4-4-2 intihar olurdu ama rakibin savunması harbi tırt oyunu önde taşıyabilirsek 2-3 tane sallarız bunlara geri hat da artık Allah'a emanet insallah ilk maçtaki gibi sahayı pislemezler de turu alıp önümüze bakarız.
Ne elenmesi olmyok abi yok kafada maçı 100 kez oynadım her seferinde eleniyoruz
Biz elemeliyiz, daha iyiyiz orası kesin ama Eyüp'ü falan katıp abartmasak mı.bu rakibi eyüpspor 5 ler. öyle dandik bir takım. Cidden bu takıma elenmek kabus olur. Geçeceğiz inş
valla eyüp yener bunları. Başakşehir falan da yenerBiz elemeliyiz, daha iyiyiz orası kesin ama Eyüp'ü falan katıp abartmasak mı.
Ekli dosyayı görüntüle 258595