⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Güray tamam da bu kadar yetenek fukarası olamazlar yani yarı parasına aynı özellikte 20 tane bek oyuncusu indirirsin.
Rezalet ya şu bile ibrasızlık sebebi
Grosskreutz skandalına imza atan isimler bunlar Tuna. Ayrıca ne rezalet işlere imza attıklarını gördük, özellikle Cenk Ergün’ün.

Taraftara sağ bek aldık demek için paraları saçtılar. Bak ağustosta orta saha almak için yine paraları saçtılar. Neyse tribündeyim, saydıkça keyfim kaçıyor. Şu turu bi geçelim de hayırlısıyla

YB oyuncular boş stadı çekmişler cepleri hayranlık ile

Full Stad'da ayakları titrerler.

Jelert kötü oyuncu değil ama bizim planlamamız sıkıntılı, sanchez olmayınca boylu hava hakimiyeti olan orta saha da almayınca, ilk maç torrera Nelson jelert bölgesine şişirdiler ve hakim gelemedik, barış o açıdan lazımdı bu maç, inşallah baskı ve bitiricilik işler yoksa elbette arka taraf her türlü pozisyon verecek

İlk 15 Dakika çok çok önemi.
1 Gol atarsak ilk 10dak'da alırız maçı.

Dünyanın en presçi forveti ve en azından bir tanesi defansif olarak üst düzey bekle oynarken bile asla bozulmayan 3'lü dinamik, nefes aldırmayan orta sahanın parçası olarak futbolculuğunda Avrupa kupası kazanan adamın TD olunca orta sahayı hem nicelik hem de defansif nitelik olarak bu kadar boşlamasını aklım almıyor.

Bu maçın sonucundan bağımsız ama kumar yani bu iş...

Kale arkalarına çekilen filenin beyaz olması kimin fikriyse onun ben ta aklına ...... Bir işi de düzgün yapın yav.

ilk macin oncesinde *rakibin nacizane dusuncem de etkili olacagini dusundugum isimlerine - maleseg gecit verdik . 5inden 3u oynadi,3u de etkili oldu hem oyuna , hem skora dair.... velhasil ,mumkun mertebe takim ve bolge defansin da tam konsantrasyon *elzem .

rakip ataklarinda ;

adam markajli mi yoksa alan savunma anlayisli mi defans yapacagiz ,bu durum da netlik olmali . ilk mac kaotik bir durum vardi. kolay gecildik -bu sefer ders'e iyi calisilmis ve de oyuncular reaksiyonlari hatasiz yapmaya ozen gostermeliler.

sahsen bu macta goller bulacagimizi dusunuyorum. ruya'm dan bahsetmistim. tersini bekliyorum.
tek endisem bir ustte dedigim defans tutumumuz.

iyi seyirler dilerim . turu gecmemiz dilegiyle.

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt