⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

......................Muslera.....................
Barış......Kaan....Nelsson.....Berkan
.......................Torreira.........................
...............Sara............Demirbay.........
Ziyech.........Batshuayi...........Zaha

İcardi
Kerem Sara Ziyech
Torrera Kaan
Kohn Nelsson Davinson Barış
Muslera

Çık şöyle de rahat bir maç izleyelim yaw

Evet, bu ekip Molde'den bir tik zayif bir ekip ama fizik guclerine bekledigimiz gibi cevap veremedik. Ustune cok basit yenmeyecek goller yedik ve ilk maci kaybettik.

Istanbul'daki macta kontralara cozum bulursak eleriz cunku gercekten vasat bir takim. Biraz baskiya dayanabilecek gucleri olmadigini dusunuyorum. En kotu ihtimal ile evimizde yenip uzatmalara gitmesi lazim macin. Yoksa zaten SL'e gitmenin bir anlami yok, hak etmemis oluyorsun.

Teknik ayaklar ile bu maci almamiz gerekiyor.

yalnız suni çim gerçekten çok berbat bir şey.

Liginde maç kazanamamış bir takıma böyle yenilmek, aklım almıyor. Takımımız kötü malesef

ilk maçın ilk yarısı gibi oynayıp sadece iç saha ve kalite farkıyla kazanıp turlarsak sadece bu seneyi kazanırız, o da ekonomik olarak. 2. yarıdaki gibi oynayıp farklı ve üstün turlarsak geleceği kazanırız. tabi bunun için doğru oyuncuların sahaya sürülmesi bile elzem, inşallah okan hoca gene kendi bokuyla kavga etmez.

uzak ara son 3 yılın en önemli, en hayati maçı bizim adımıza. son 2 finaldeki gibi gene derede boğulmayız inşallah.

-------------------------------muslera---------------------------------

------jalert---------nelsson---------------kaan-------------köhn----

-----------------------------------torreira------------------------------

-----------------sara--------------------------------berkan-----------

-------barış---------------------------------------kerem aktürkoğlu----

--------------------------------------icardi---------------------------------

umarım disiplinli sakin bir şekilde oynarız. turu alacağız diye aceleci panik bir oyun oynamayız inşallah.

şu ezik takımı eleyip şampiyonlar ligine gidemezsek bütün yönetim kurulu ve teknik heyet istifa etmelidir

Muslera
Jelert Sanchez Nelsson Köhn
Barış Torreira Sara Kerem
İcardi Batshuayi

Evet.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Jelert Nelsson Kaan Köhn
Torreira Sara
Ziyech Batshuayi Barış
İcardi

Barış sağ bek, önüne ziyech
Köhn önüne Zaha

Kerem, Jelert fln uğraştırma hocam

2+ fark atmak en beceremediğimiz şeylerden biri. Özellikle sezon başlarında. YB da öyle kapanayım edeyim diyecek bir takım değil, o tarz takım değiller. Yani her türlü benzer futbolla gole oynayacaklar ve bir şekilde yiyeceğiz.

Uzatmaya götürsek bile koşan eden takım değiliz, rakip bizden her geçen dakikada daha çok ayakta kalıyor ve koşu mesafesini açıyor. 1 kişi fazla oynuyorlar neredeyse. Yani bu konuda da olumlu düşünemiyorum.

Rakip absürt bireysel hatalar yapmadığı sürece ben turun dün geceki penaltıyla gittiğini düşünüyorum. 5 günde ne kadar şey değişecek ki.

Hocanın kadrodan bağımsız, takım çıkıp turu almalı. O kadar çok bireysel hata yapıyoruz ki teknik taktik anlamsız kalıyor. BJK maçında Nelsson ve Abdül, YB maçında Abdül ve Muslera direkt gole sebebiyet veren hatalar yaptılar. Seyirci avantajını da iyi kullanıp baskı kurmamız lazım. Kağıt üzerinde zor maç gibi ama rakibin bütün planını görüp yaşadık, bir zahmet teknik heyet ve oyuncular da ders almış olsunlar.

Hocanın kadrodan bağımsız, takım çıkıp turu almalı. O kadar çok bireysel hata yapıyoruz ki teknik taktik anlamsız kalıyor. BJK maçında Nelsson ve Abdül, YB maçında Abdül ve Muslera direkt gole sebebiyet veren hatalar yaptılar. Seyirci avantajını da iyi kullanıp baskı kurmamız lazım. Kağıt üzerinde zor maç gibi ama rakibin bütün planını görüp yaşadık, bir zahmet teknik heyet ve oyuncular da ders almış olsunlar.

Degaj dan gol yemenin teknik taktikle alakasi yok bana göre

Degaj atilirken takimin sahaya dizilisi normal ve dogru sekilde dizilmis

Ama iki stoperin fiziksel yetersizliginden dolayi iki defa sektirdiler hic bir sekilde karsilayamadilar topu

Geri
Üst Alt