⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Olumlu düşünmek istiyorum hatta baya bir çabalıyorum ama yok kardeşim yok, hatalarından ders almayan bir hoca, şımarık, profosyonellikten uzak ve çalışmayan futbolcu grubuyla nereye gider bu iş inanın bilmiyorum. Galatasaray'ın misyonu Avrupa'da başarıdır, biz bundan çok uzaklaştık dandirik takımlara rezil oluyoruz, oynadığımız topla, acilen birşeyleri değiştirmek lazım yoksa sezon elden gidecek, bütün yatırımlar boşa gidecek.

Ölüyü dirilten takımız biz

Birinin galibiyete mi ihtiyacı var bizle oynasın moral mi lazım bizle oynasın

Bu sene daha ilk resmi maçta sıvayan okanın muhteşem transfer stratejisi ile takımı korumak başarıymış gibi lanse ettiler.30 milyonu da çöpe atıp heba ettiler

Sanki geçen sezon avrupa da yarı final veya final oynadın da neyin kadrosunu koruyorsun.Galatasaray şu kadroyla ligi havada karada alıyor zaten

Senin vizyonunda avrupa olacak eğer bu kulüpte devamlılık istiyorsan buna mecbursun.

Sene başı yeterince rezil olduk.Son iki sezonun şampiyonu olarak bu duruma düşmemeliydik.

Ağır bir plansızlık programsızlık ciddiyetsizlik var.

Young Boys da deli gibi pozisyon veriyor...Bir de iyi oynadıkları maçta

Torreira nin kafası
Icardi pozisyonu
Barış alper in sağdan gelip veremediği 2 pozisyon
Mertens in karşı karsiyasi
2.yarinin başı ziyech pozisyonu
Abdülkerim in bomboş atamadığı 2 kafa
Batshuayi nin 2 golü..

10 tane pozisyonumuz var ..

Yan toplarda çok zayıf kaldılar,yerleşik oyunda da pozisyon veriyorlar .

Bir sekilde ilk yarım saat seyirciyle sağlam bir baskı kurarsak skoru alma ihtimalimiz yuksek

Allahım bu maçlık Okan hocama akıl fikir ver kafasına saksı mı düşer antremanda topmu çarpar
bilmiyorum ama inş iyi bir kadro ve taktikle çıksın

Normal bir Galatasaray 3-0 skorla turlar. Malesef şuan normal bir Galatasaray yok. Tek korkum yönetim-hoca-takim-taraftar arasi git gelli koptu kopacak olması. Yoksa 5lik yaparız bunlari. Üstte bir renktaş yazmış iyi oynadıkları maçta bile tonla pozisyon verdiler bize. Samiyende taraftar takim kenetlenirse o stoperdeki heriflerin ayaklari titrer, solbekteki hacım denilen herifi cemaatci Aykut Demir e çeviririz. Ne yapıp edip turu geçmek zorundayız. Milyonlar orda yatıyor şu rezil takıma yedirmemeliyiz o parayı.

Normal sartlarda bizim rakibimiz olacak bir ekip degil YB. Ama gel gor ki 3 pas ust ustte yapamiyoruz, hep bir telas, ozguvensizlik, pisiriklik. Zaten 3 hizli pas yaptik mi ya pozisyon, ya korner ya da tehlikeli atak yaptik. Karsimizdaki takim zaten pas ile 20 dk'da cozulecek ekip, ama nedense pas yapmiyoruz, pasin onemini bilmiyoruz.

Sadece muslera, apo, nelsson arasinda yapilan hazirlik paslari, ona cok alistik.

Günay
Metehan Nelsson Berkan
Barış Torreira Gabriel Jelert
Ziyech
İcardi Batshuayi

Geri
Üst Alt