⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Öne geçeceksin, skoru koruyup bir tane daha atacaksın, sonra o skoru koruyacaksın. Bu takım bu haliyle bunu nasıl başarır hoca da bizim gibi kara kara düşünüyordur.

Taraftar zaten gergin olacak, homurdanmalar, uğultular... Tek çare ilk dakikalarda gelecek gol.

Zahanın yanlış taktik vermesi
Sezon başı hazır olmamamız
Suni çim
Olimpiyat stadının büyük olması
Havanın sıcak olması
Hakemin isviçrelilere yakın olması

Y boysu analiz edeceğine eminim ki hangi bahaneyi söyleyeceğine çalışıyodur

Bu maça gelin gelebilirseniz. Tek umudum taraftarın bu maçı alması.
30bin "seyirci" ile oynarsak geçmiş olsun bize.

Kapalı üste gelen varsa maç öncesi görüşelim.

Sezonun en önemli maçlarından bir tanesi...

3-1

IMG_8436.webp

Yalnız, maç öncesi de kazanırız nasıl olsa rehaveti var idi. Aynısını ikinci maç için de görüyorum. Asla kazanırız nasıl olsa şeklinde bakmıyorum ben. Çok zor olacak.
Bu leş takıma böyle diyemiyor oluşumuz durumumuzu gösteriyor işte ahbert top falan oynamadılar. Ama bende senin gibiyim ona rağmen bize güvenmiyorum , hocaya güvenmiyorumvs çunku ybden ziyade.

Nöbete yazdım buraya da yazayım aynısını. Ne yapıp edip bu turu geçmemiz lazım. Jkye ifbye malzeme vermemek adına. Takımın dagilmamasi adina. Mali olarak sivamamak adına. Şapkadan tavşan mı çıkaracak öküz mü ne yapacaksa yapsın turu alsın okan. Yoksa bu taraftar hepsinin fişini çeker. İsviçre basini bile şaşırdı bu takım Galatasarayı nasıl yendi diye. Takımda bir kişi kötü olunca mahvoluyor takım iki kişi kötü oynayınca bitik ve ilk maçta 3 4 kişi vasatın altiydi. Maça gelmeye çalışacağım. Gelemezsem de giden arkadaşlar statta üzerine düşeni yapsın bir dakika bile susmasın.

Arti olarak hani kolpa haberler görüyoruz ya şununla ilgileniyoruz bununla ilgileniyoruz diye. Biz de hemen analiz kasıyoruz sanki alacağız da :) inanın o kolpa haberler bile yapılmaz yapılamaz çünkü kolpacilara bile para lazım.

Hiçbir değişiklik olmadan sahaya aynı anlayışla çıkacak hocamız. Ben size değişiklik dakikalarını da söyleyeyim.

İnadı kendi başını yiyecek.

düzgün ve güclü bir takima elensek gram üzülmem ama böyle dandik sezona cok kötü baslamis bir takima karsi turu vermek kabul edilemez bir sey ve tamamen okan buruka yazar

Turu geçemezsek şampiyon da olamayız bu arada. Geçen sene şl geliri sayesinde Davinsonu aldık o adam da şampiyon yaptı bizi şimdi de aynı durum var. Turu geçemezsek Barış'ın ya da Davinsonun satılma ihtimali de yüksek. Her türlü sezonun kaderini tayin edecek bir maç.

3-1 veya 4-1 kazanırız.

İcardi (p), Bats, Barış ve Ziyech atar golleri.

İlk yarı ya 0-0, ya 0-1 ya da 1-1 biter. İkinci yarı genç oğlanlar daha fazla dayanamaz.

Öncelikle Young Boys muhtemelen 7-8 kişiyle sahasında kapanacak önde de 2-3 kişi press’e kalkacak oyun kurmamıza izin vermemek için.

Bu yüzden bu maç bize geride ayağı sağlam oyuncularla beraber, eğer top kaptırırsak diye süratli oyuncular şart.

Bunun dışında hücum hattında hızlı oyuncudan ziyade tekniği yüksek, dar alanda top tutabilen ve adam eksiltebilen ve uzaktan iyi şut çekebilen oyuncular gerekli. Çünkü biz sahayı geçtiğimiz an otobüs çekecekler.

Muslera
Barış
Sanchez
Kaan
Jelert
Torreira
G. Sara
Kerem Demirbay
Ziyech
Batshuai veya Zaha
İcardi

Ben maçı başlangıçta çözecek kadronun bu olduğunu düşünüyorum.

1-0 veya 2-0’dan itibaren mecbur üstümüze gelecekler. Bu noktada da orta sahayı güçlendirmek ve hücumu hızlandırmak işe yarar.

Bu noktada Kaan ortaya çekiliş Kerem Demirbay çıkıp yerine Nelsson girebilir. Kaan yorulursa yerine Berkan geçer.

Ziyech çıkıp yerine Kerem Aktürkoğlu girer.

Bats çıkar, Barış öne geçip geriye Köhn oyuna girer.

muslera
baris davinson nelsson köhn
torreira sara
ziyech mertens kerem
icardi

simdi buraya barisi yazmamizda skandal 9m cöpe gitmis oluyor.

maci 2-2'ye getirip yine 3-2 vermeyi basarmak üstelik böyle siradan 1 rakibe karsi

takim mühendisligi cok kötü

transferler pahali ve yetersiz

Geri
Üst Alt