⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Muslera
Jelert Nelsson Kaan Köhn
Torreira Sara
Ziyech Batshuayi Barış
İcardi
Bu kadro ile çıkalım 3-0 falan ezerek alırız ...

İlk macta tuhaf işlerimiz vardı bariz bir konsatrasyon eksikliği mevcut Abdülkerim kafa vuruşları Mertensin laubali vuruşu halen gözümün önünde.2.mac bu takıma geri çekilmeden oynamamiz lazım atabildigin kadar atmak en güzeli.

zaha kalıyorsa mecburen , kullanacaksın - 7mi 10 mu ne kadarsa para verdiğin adamı sallamak saçmalık.

Forma adaleti kimi gösteriyorsa onu oynatacaksın ama triplerin mızmızlıklar yüzünden kimseyi gömmemeliyiz.

Kerem'den daha iyi çünkü topu tutabiliyor - sonra bireysel işler deneyip %70 kaybediyor ama ilk önemli işi - topu tutmayı çok daha iyi beceriyor.

Kerem daha iyi çünkü temposu fazla , kademe koşusu daha fazla yapıyor.

Kafayıf sayısı azaltılmış bir 11. Umarım doğru çıkar

Beklerde Köhn veya Dübüa olunca da garip iş oluyor.

Zaha Icardi Ziyech'le statik kalıyoruz. Üçü de koşu atamıyor hepsi ayağına istiyor
gene köhn jelert çıkmalısın - mevcuttaki beklerin bunlar - oynatmayarak sezonu götüremezsin - mümkünatı yok.

Sara ofansif kaldığı sürece zaha kerem'den daha iyi çünkü daha ileride top alma ihtimali var , ziyech/ Bay maç günü kararı bana göre.

hemen goller bulman lazım, adamları kırman lazım. yoksa maks uzatma / penaltılar kumarına gider iş.

Bu maç karşımızda hayvan gibi kapanacak bir takım var.

İleri hatta Kerem ve Barış değil dar alanda çalım atabilen, uzaktan iyi şutlar çekebilen ve gol fırsatı kovalayabilen bir hücum hattı gerekli.

Bats veya Zaha, Ziyech, İcardi üçlüsünün ileride olması gerektiğini,

Orta sahada Torreira, Kerem Demirbay ve Sara’nın olması gerektiğini düşünüyorum.

Keroyu banko 11’e yazin.

Kendisi icin final maci olabilir bu

Bu takım bence taş gibi oynayabileceği kompozisyon

Net 3-4-3

Bu maç özelinde de kadronun;

Sanchez - Nelsson - Kaan Ayhan
Jelert - Torreira - Sara - Barış Alper
Ziyech - İcardi - Batshuai

Olması gerektiğini düşünüyorum

Apo yerine Kaan, Mertens yerine de Ziyech ilk 11’de olacaktir, bunun dışında bir değişiklik olacağını tahmin etmiyorum.

Lucas-Sara
Hakim

--------

Lucas-Berkan
Sara

Hangisi daha makul olur acep sahada :unsure:

Geri
Üst Alt