⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

gene köhn jelert çıkmalısın - mevcuttaki beklerin bunlar - oynatmayarak sezonu götüremezsin - mümkünatı yok.

Sara ofansif kaldığı sürece zaha kerem'den daha iyi çünkü daha ileride top alma ihtimali var , ziyech/ Bay maç günü kararı bana göre.

hemen goller bulman lazım, adamları kırman lazım. yoksa maks uzatma / penaltılar kumarına gider iş.
Köhn'ün yerine adam alınmalı. Köhn'le sezon bitmez. Zaten sezon başı ilk 11 olarak 3 tane adam lazımdı. Sağ bek, sol bek ve orta saha.

Orta sahadaki kara deliği çözmemiz gerek stoper ve forvetler arasında didinip duran bir Torreira var bu şekilde sistem olmaz ...

Köhn'ün yerine adam alınmalı. Köhn'le sezon bitmez. Zaten sezon başı ilk 11 olarak 3 tane adam lazımdı. Sağ bek, sol bek ve orta saha.
ona çok itirazım yok

ama şu an elindekilerde oynatman gerekeni oyatacaksın şeklinde bakıyorum.

bu planlamada da köhnü salladın , daha iyisini getirebilir mi yönetim emin değilim.
yapacakları hiç bir trasnferden emin değilim - isim iyi olsada kontratı vs bir yerden hep sıkıntısı olur gibime geliyor.

Ben Okan hocanın yerinde olsam solda Jelert sağ bekte Barış başlatırım
En azından yönetime tepkisini ortaya koymuş olur
Solda Köhn'ün adam kaçırmalarını izleyeceğimize Jelert deneriz en azından

Solda Köhn'ün adam kaçırmalarını izleyeceğimize Jelert deneriz en azından
Şu kısmı oyunucunun tamamen kendisi üzerinden eleştirmek bana çok yanlış geliyor.

pası adama atıyorlar , yaklaşan yok geri verir
defans ortada adam bulmaaz topu ileri diker - o top anı hızda arkaya gelince bek adam kaçııryor oluyor

tbii defansif meziyetlerinde sıkıntı var ama bu sıkıntı katlanıyor senin stoperin slalom attıkça, kendi alanını yayla gibi açtıkça. (apokerim)

Lig erteleme iṣi cok kötu oldu yav

Jelert, sara, kaan, berkan, bats, ziyech, zaha bunlar oynayip form tutmaliydi

Okan Buruk, Young Boys ile oynanacak rövanş maçında ilk 11'de önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. (Milliyet)

• Sol bekte Köhn yerine Jelert
• Stoperde Abdülkerim yerine Kaan
• Sağ bekte Barış Alper
• Mertens’in yerine Gabriel Sara
• Torreira'nın yanında Berkan

elesek ne olcak
gittin yedin 3 gol , gruplarda Madrid city falan düşünmek dahi istemiyorum acikcasi

lan birde takimin herseyi boey mis sanırım gitti gideli bok gibiyiz

Berkan Lucas
Hakim Sara Kerem
Mauro

Fena da değil ama bakalım.

Bay Victor Kaan Jelert defans hattı.

kapanıp savunma yapacaklar gram eleme şansımız yok.

Herkes gelirden bahsetmiş de gruplara kalırsa 8 maç var 3 maç kazan 1 tane berabere kal minimum 44 45 milyon euro giriyor kasaya. Bence gelirden daha önemli olan PR SAYGINLIK. İnanın galatasaray gruplara kalsın diye dua ediyordur champions league sosyal medya adminleri. Etkileşimi üst düzey galatasarayin

Geri
Üst Alt