Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.038
- 101.264
- 5.238
Elenirsek 10-15dk kufur serbest olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elenirsek 10-15dk kufur serbest olmali
HastaymışZaha oynamali
5 yediğimiz zaman da yazdım, FT'yi getirip bu yıl es kaza bir şampiyonluk daha sıkıştırmaya çalışmaktan başka yapacak bir şey kalmadı diye ama hoca ders alır filan diyen vardı. Okan'ı gönderiyorsan yerine iyi yabancı getiremezsin, gelse bile şampiyon olamaz ilk yılda. Yerli hoca desen Arda hariç yok, onu da böyle kaotik ortamda heder etmemek lazım.İlk 10 dkda geri düşünce bizim sıfat
![]()
Ft ile olmaz. Okan ile devam elensek bile5 yediğimiz zaman da yazdım, FT'yi getirip bu yıl es kaza bir şampiyonluk daha sıkıştırmaya çalışmaktan başka yapacak bir şey kalmadı diye ama hoca ders alır filan diyen vardı. Okan'ı gönderiyorsan yerine iyi yabancı getiremezsin, gelse bile şampiyon olamaz ilk yılda. Yerli hoca desen Arda hariç yok, onu da böyle kaotik ortamda heder etmemek lazım.
Olacak olanı ertelemenin manası yok, burdan sonra artık dikiş tutmaz, bu takım 5 yiyince elemeleri geçemez dedik. Allah yüzümüze bakmasa ilk yarıda 4-0 oluyordu. Taraftarda 1 Allah'ın kulu bu YB'yi eleriz diyemiyor mesela. Bu takım yemeden 2 gol atabilir mi? Vallahi zerre inancım yok.
Tromso felaketinden kötü olurElenirsek neler olacagini düsünmek bile istemiyom
Elenirsek 6. haftada fenasal bir skor yaşanmama ihtimali yok.Ft ile olmaz. Okan ile devam elensek bile
İlk 10 dkda geri düşünce bizim sıfat
![]()
İlk yarı 4-0 oluyordu, keşke 3 gol yemekle kalsaydık.Hala inanamıyorum. İsviçre ligin sonuncusundan nasıl 3 gol yedik biz
bjkden de 5 yedik. alisirsinHala inanamıyorum. İsviçre ligin sonuncusundan nasıl 3 gol yedik biz
Aynen terim gelecegine okanla devamFt ile olmaz. Okan ile devam elensek bile