⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

İlk 10 dkda geri düşünce bizim sıfat

1118758.jpg
5 yediğimiz zaman da yazdım, FT'yi getirip bu yıl es kaza bir şampiyonluk daha sıkıştırmaya çalışmaktan başka yapacak bir şey kalmadı diye ama hoca ders alır filan diyen vardı. Okan'ı gönderiyorsan yerine iyi yabancı getiremezsin, gelse bile şampiyon olamaz ilk yılda. Yerli hoca desen Arda hariç yok, onu da böyle kaotik ortamda heder etmemek lazım.
Olacak olanı ertelemenin manası yok, burdan sonra artık dikiş tutmaz, bu takım 5 yiyince elemeleri geçemez dedik. Allah yüzümüze bakmasa ilk yarıda 4-0 oluyordu. Taraftarda 1 Allah'ın kulu bu YB'yi eleriz diyemiyor mesela. Bu takım yemeden 2 gol atabilir mi? Vallahi zerre inancım yok.

5 yediğimiz zaman da yazdım, FT'yi getirip bu yıl es kaza bir şampiyonluk daha sıkıştırmaya çalışmaktan başka yapacak bir şey kalmadı diye ama hoca ders alır filan diyen vardı. Okan'ı gönderiyorsan yerine iyi yabancı getiremezsin, gelse bile şampiyon olamaz ilk yılda. Yerli hoca desen Arda hariç yok, onu da böyle kaotik ortamda heder etmemek lazım.
Olacak olanı ertelemenin manası yok, burdan sonra artık dikiş tutmaz, bu takım 5 yiyince elemeleri geçemez dedik. Allah yüzümüze bakmasa ilk yarıda 4-0 oluyordu. Taraftarda 1 Allah'ın kulu bu YB'yi eleriz diyemiyor mesela. Bu takım yemeden 2 gol atabilir mi? Vallahi zerre inancım yok.
Ft ile olmaz. Okan ile devam elensek bile

Daha önce de dedim hoca da olsa yönetim de olsa başarıdan bağımsız olmak üzere 2 yıllık sürenin ardından yeni yapılanmaya gidilmesi lazım. Bu kulübe dünyanın en mütevazı insanını da getirsen sosyal medyası, yöneticisi, gazetecisi, yalakası bi şekilde egoyu en tepeye taşıyabiliyor.
Yarın yeneriz yeniliriz eleniriz bişey diyemem ama Okan'la Dursun'la bu koşullarda devam etmek sadece zarar verir.

elenirsek arıza çıkacak bak ha

Kupa finalinde 5 yiyen bir galatasarayı rüyamda görsem inanmazdım.

Bu saatten sonra san marino şampiyonuna elensek şaşırmam

Bu futbolcular da ve teknik heyette haysiyet varsa yarın çıkar o kuruş kuruş hesapladıkları maaşlarının karşılığını verirler

Karşılarında muhtemelen 3 te 4 te bir maaşa oynayan futbolcular var.Galatasarayı cl ye götüremezlerse yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt