- 26 Ocak 2021
- 40.979
- 40.233
- 3.078
Bagırmak , tezahurat etmek yerine telefondan buraya attılar yazan @Emre Zeytinli yi gören sebo reis nazikçe uyarırkenUlan maci uydudan izleyeceğiz, yine sen erken gol haberi vereceksin, similasyonda miyiz yav ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bagırmak , tezahurat etmek yerine telefondan buraya attılar yazan @Emre Zeytinli yi gören sebo reis nazikçe uyarırkenUlan maci uydudan izleyeceğiz, yine sen erken gol haberi vereceksin, similasyonda miyiz yav ?

Helal CaferS
O
K
A
C
A
Ğ
I
Z
Bagırmak , tezahurat etmek yerine telefondan buraya attılar yazan @Emre Zeytinli yi gören sebo reis nazikçe uyarırken
Ünlü Astrolog Şehime Gündoğdu yarın Galasataray'ın turlayacağını açıklamış yav![]()
artık evrendeki en önce "gol" yazan adam sen olursun akşama :d
stad ile yayın arası 4-5 saniye var mı ?
Yarın maç vakti forumda olmam muhtelemen olası kötü bir durumda küfürü basmamak adına :dUydu ile stad arasında 4-5 saniye var diye biliyorum, yani Zeytinli yine yedik veya gool diyecek hazır olun
Cemrem'in soy ismi Zeytin veya Zeyle başlamıyo.Adam hacker derken şaka yapmıyodum ben kanks yavSoy ismini neden sansurledin yoksa soy ismin Zeytinsiz mi
Emre ZacharrisonCemrem'in soy ismi Zeytin veya Zeyle başlamıyo.Adam hacker derken şaka yapmıyodum ben kanks yavOrayı photoshoplamış
![]()
Şaka yapmıyom mizah değil bilgisayardan iyi anlıyoEmre Zacharrison
Cemrem'in soy ismi Zeytin veya Zeyle başlamıyo.Adam hacker derken şaka yapmıyodum ben kanks yavOrayı photoshoplamış
![]()
iddia oranlarını neden yorumlamadın?Şaka yapmıyom mizah değil bilgisayardan iyi anlıyoÇalıştığı yer de iyi 1 yer
Şu photoshopa bak hç eksik veya 1 hata bile yok kanks yav
![]()
Belki de ismi Zeynep soy ismi EmreCemrem'in soy ismi Zeytin veya Zeyle başlamıyo.Adam hacker derken şaka yapmıyodum ben kanks yavOrayı photoshoplamış
![]()