⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

2 fark gerekiyorken ve gol yemediğimiz pek maç yokken çok zor işimiz, ki biz öne geçsek bile pek kontrollü futbol oynamayız, güzel oyun güzel skorla turlarsak zaten tekrardan bir birliktelik sağlanır diye düşünüyorum

Geriye düşmek ve son dakikalarda 2 farkı ararken gol yemek, çok dikkatli olmalıyız, tek gol gerektiği sürece turu geçeceğiz inşallah, kontrolü kaybetmeyelim bu sefer

Başarı ve maddi olarak tabi onlar bizim üstümüzde ama kültür, camia yapısı, taraftarıyla biz bariz şekilde üstünüz

Hocanın bu açıklaması rezil bir şey
11 seçimine kast etse bile
Başkanımız Dursun yav neyin camia yapısından, kültüründen üstünlüğünden bahsediyosun rtaş.

Adi Hütter ve Gerardo Seoane hocaların mirasıyla mücadele etmek de çok zor doğrusu!!..

gol atarlar

en az 2 gol bulmalıyız

normal süreyi turu geçecek skorla bitirebileceğimize inanmıyorum.

ya uzatma ya eleniş
Sıçmık postlarını böle okuyom motz

791ec685-df76-4616-8a5c-9756d23b189d.webp

Kaan mı yoksa Nelsson mu sağ stoper oynar benim aklımdaki soru bu. Çok kritik oyun kurma yönünden çünkü bence herifler maçın başında direk stoperlerimize basacak.

Is yerinde saatlerce o kadar çok isim varken durmadan maça gidiyor aklim. Hic saglikli birsey degil ya.

Olm adam gibi oynayın siz berbat oynayınca bağırıyorum çağırıyorum karıyla papaz oluyorum çocuk benden korkuyor beni sinir etmeyin ulannnn

Gerçi hoca sabır dedi ama belli ki önde basarak oynayacağız. Geçen seneki kadar baskı yapamıyoruz. Golü bulamadıkça kontra yeme ihtimali artacak. Savunmayı sağlam tutmak lazım.

Deplasman golü zavazingosu kalkmasa 1-0 alıp önümüze bakardik ne güzel

Geri
Üst Alt