⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

İlk yarı 0-1 Young Boys

Dakika 75 1-1

Son 15 dakika nefes darlığı

90+'larda gelen mucize gol 2-1

Uzatmalarda ölüp ölüp dirilmeler

Penaltılarla tüm golleri atarız, Young Boys 2-3 tanesini direkt kaçırır

GS ŞL'ye katılır

Şampiyonlar Ligi Finali oynasak böyle heyecanlanmazdık yorumları ve videoları döner

Yabancı forumlarda "Türkler yine heyecan katmaya devam ediyorlar" yorumları yapılır

mükerrer

Son düzenleme:
3-1 biter dudez. Taşardiyle öne geçeriz ilk yarı 1-1 biter. 57 de Bats 2-1. 69 da Taşardi 3-1. Gg yong boyz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk maçını geçtim, Hatay, Konya ve ilk Young Boys maçını düşününce rahatlıkla 2 farklı kazanacağımızı düşünmek hayal gibi geliyor ve geriliyorum. Ama Young Boys nasıl kendi liginde 5 maçtır galip gelememesine rağmen bizim maça hedef maç olarak konsantre oldularsa biz de maçsız geçtiğimiz bu haftada hedef maç olarak gördüğümüz ve konsantre olduğumuz bu maçı taraftarın da etkisiyle bir şekilde kazanacağımızı ümit ediyorum.

Dinamo Zagreb falan çeksek nolurdu acaba içimizden geçerlerdi net. Düştüğümüz durumlara bak.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.31 Xg ile 2 gol atmıştık.

Bu sefer vurduğumuz girecek ve fark yapacaz inş.

Baştan sona iyi giden hiçbir film, masal yoktur.

Tam da bu noktadayız,

Önce 5-0'lık mağlubiyet,
Şampiyon hocaya duyulan kuşku
Young Boys'a alınan 3-2'lik mağlubiyet

2 senenin şampiyon takımı olarak bu sezona mükemmel başlayıp mükemmel bitirmek sanki hiç de güzel bir filmin senaryosu gibi durmuyor,

Üstelik filme yeni eklenen muazzam bir karakter var, Jose Mourinho. Bir diğer tarafta ise bir anda ligin artık sefiri biziz demeye gelen Rafa Silva ve İmmobile.

Messi'nin milli takımı bırakıyorum açıklamasıyla başlayan ve sonu Dünya kupası ile biten bir film izledik.

Keza Chelsea'ye 5-0 yenildikten sonra UEFA'ya uzanan efsanevi 2000 kadrosu.

İşte tam da bir filmdeki, düğümün çözüleceği, ana karakterin çok zorlanacağı ama yolunun açılacağı o zorlu eşiklerden bir tanesine geldik.

Rocky'nin yediği 100'lerce yumruktan sonra bile pes etmeyişi gibi,

Bugün de Galatasaray tüm bunca zorluklara rağmen, 2 yıldır şampiyon olan bu hoca ve bu takım, bu akşam bu çukurdan çıkacaktır.

Hikayenin gerisi ne olur bilmiyorum ama,

İşte film tam da bu akşam başlıyor işte!

Geri
Üst Alt