⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Girdik abi,bugün tekrar baktım maça epey kaçırmışız.
30. dakikaya kadar yb'un pozisyonu bile yoktu yaw.

ciddi 1-3 olabilirdi. BAY'ın hücumdaki etkinsizliği (kimse bundan bahsetmiyor) ile adamlar maça tutundu.

sonra onlar pozisyon bulmaya başladı. belki bizi toplamda geçmişlerdir ama biz de fena pozisyonlar bulduk. muslera da fecaat bir günündeydi.

Bats-icardi çıkacaz gibi görünüyor ya herro ya merro diyecez gereği var mı bence yok evet gol lazım ama bu orta sahayı boşaltıp 4-1-5 gibi oynamakla olmaz bir gol yersek iş daha da zorlaşacak sakince kendi taktiğimizle oynasak golü de golleri de buluruz rakip takım bir gol yese panikler atmosferin de etkisiyle devamı gelir çift forvet işi büyük kumar elimizde patlamaz inş

Gerçi hoca sabır dedi ama belli ki önde basarak oynayacağız. Geçen seneki kadar baskı yapamıyoruz. Golü bulamadıkça kontra yeme ihtimali artacak. Savunmayı sağlam tutmak lazım.
ilk mac oncesi mac basliginda,nacizane, rakibin ofansta bold dikkat etmemiz gerektigini belirttim isimlerden 3u *ilk maca damga vurdu .malesef.
diger ikisi oyunda yer almadi.

suraya geliyorum sevgili kartal,

onde basarak vs,
orta ve geri de dengeli durmazsak,
ilk macta etkili olan oyuncularin malesef bu macta da istedikleri alanlari ve derinlikleri olasi bulacagi sahnelere hazirlikli olmak gerekir. diger oyunculari da ilk macin ozguveni ve momentumu ile diri ve motive oynayacaklardir.

erken bir gol bulursak guzel olur .

arti parantez.
dun bir ruya gordum. genelde yilda bir iki kez futbol bazli ruya gorurum.
5-1 yeniliyorduk ruya da. bastaki hocamiz farkli idi. ruyalar tersi cikar derler. beklentim gonlumden gecen - farkli galibiyet.

saygi ve selamlar.

Son düzenleme:
Instaya story attim millet çıldırıyor

Hem fenerli hem şeriatçı eniste dm den yardirmis

🫠
595796f72e6f191a0dac48a0e7829b7c.jpg

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İddaacılar bu oranları nasıl yorumluyor bilgi pls

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt