⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

IMG_6721.webp

Şu taraftara laf söyleyen çarpılır. Biri metro, marmaray, vapur, metrobüs’ün göbeğinde. Diğeri Avrupa yakasının en işlek yerinde maç oynuyor. Biz ise bu boktan yokuşu tırmanıyoruz her maç.

Maça giderken cefa çeken tek takım taraftarıyız

bütün defans farkli yerde oynuyacak bence kaan BAY jelert tersde nellson solstoper

Muhabirlerin bahs ettiği gibi 4-4-2 cıkıp batsuayi icardi değişmeli 10 no gibi bir sistem ile çıkacaksak gerçekten. Bir anda istemediğimiz şeylerde olabilir. Bir anda 3-0 da olabilir. Böyle riskli daha önce uzun süre çalışmadığımız birşeyler denemek az elimizde patlar gibime geliyo. Riski daha az 10 no da ziyech sağda barış solda Zaha önlerinde İcardi şeklinde daha sağlam çıkıp pas oyunu oynasak bunlar bizi durdurabilecek kalitede değiller zaten. İlk maçta da uzun top saçmalığı vardı gördük ne oldu. Biz niye bu tür şeylerle uğraşıyoruz anlamıyorum. Futbol pratik oyunudur aslında. Basit şeylerin bol bol pratiğini yaptırıp makinaya bağlıyosun takımı. Bilmediği şeyleri yaptırırsan sonuç hüsran olabilir. İşini şansa bırakmaya ne gerek var ki

Ilk 11i gorene kadar temkinliyim ve susuyorum
Yine Mertens Batshuayi filan baslarsa umudum kalmaz Inanilmaz kritik bir mac turu gecemezsek sezon gider okadar onemli bir mac

Fabrikada son 2 ayda yaşadığım ve bizzat içinde bulunduğum nahoş olayların neticesinde gerçekten bazen yaşadığımız/yaşayacağımız büyük krizler musibetler neticesinde doğru adımları atabiliyoruz.
Demem o ki atmamız gereken adımları atacaksak yenilmemize çok da üzülmem.

Çift forvet hayırlı olsun

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İy full defansif ağırlıklı oynarlar 41'de 1 boşluk bulup Gol'ü atarlar bence.2.Y da Maç'ı çevirmeye çalışırız.2-1 yenip Uzatmalar'a gider bence yav :D

Zaten belliydi 2 gundur herkes bunu yaziyor, neyine sasirdiniz?

Geri
Üst Alt