⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Sanırım Young Boys’un ligde başarılı olmamasının sebebi karşılarında bu kadar şuursuzca hücum yapan takımların aksine dengeli takımlara karşı oynamak zorunda kalmaları olsa gerek defans yapmasını bilen dengeli hücum seti oynayan takımlara karşı hiçbir şey yapamaz young boys

Ne zaman şuursuzca baskı yapıp stoper tandemi orta sahaya kadar çıkan bir takım görürlerse anında beşlik yaparlar biz de tam anlamıyla bunu sunuyoruz adamlara

Takimin saha dizilisinin fotografini cekeyim desen firsat bulup cekme ihtimalin yok. Cunku takimin bir sistemi ve bu sistemin getirdigi bir sahaya yayilis yok. 4-4-2 durmuyo takim. 4-2-4 durmuyo. 4-3-3 durmuyo. Hicbir sekli yok sahada takimin. YB bizden 5 gomlek daha sistemli takim. Yetenekleri kisitli olmasa 3-4 atmislardi ilk yari.

Yerden 2 pas yapmadık derler ya, 1 pas yapmadık. At batsuaiye havadan. Zamanında FT son 5 dakika bu doldur bosalti denediginde aklıma gelen bütün küfürleri ederdim, şimdi senden milyonlarca kez özür diliyorum Fatih hocam, bazıları bunu 180 dk taktik olarak oynatiyormus.

Yok hocam olmuyor yani çok bariz şeyleri görememek inat etmek artık 2 şampiyonluktan sonra ego zehirlenmesi yaşadığını gösterir. Takım 2 forvet oynuyor ama top zaten senin tek forvetine bile gelmiyordu ki şimdi 2ye nasıl gelsin yahu.

Orta saha organizasyonu yok takımın gör şunu ya. 3lü oyna gerekirse takım top kaybettikten sonra konumlanamıyor. Tabi top kazanamamamızda çift forvet in defansif olarak eksikliği büyük sıkıntı yaratıyor. Orta sahada eksik kalıyoruz. Her pozisyonda adamlar çıkıyor. Olmaz olmaz olmaz.

Kerem- Ziyech çıkmalı Jelert, Yunus girmeli. Barış'ı da sola atarız. Torreira, İcardi, Kerem, Ziyech kötüler. Orta saha boş İcardi- Kerem D değişikliği de olur. Hocanın çıkardığı 11 hiç çalışmadı. Zaten bu 11 son 10 dakika risk alacak 11 olmalıydı.

Birtane rakip oyuncu topu alinca elini kolunu yana acip kime atsam diyormu demiyor sistem var plan var bizde herkes elini kolunu aciyor sistem yok karambolr oynuyoruz

Adamlar hakediyor kardesim biz haketmiyoruz
Tebrik ediyorum young boysu isvicre liginde durumlari beni baglamaz bu takim sparta pragtanda kopenhagtan da iyi takim

Colley e bayıldım iki maçta da resmen harika bir oyuncu

Hadjam

Ganvoula

Gerçekten iyi oyuncular yahu

Şu Ziyech i ne diye kiradan sonra alırsın belhanda sı feguli si ders olmadı birde bu adamı aldık gamsız umursamaz bu adamlar....

Adamlar net 2-0 kapatırdı ilk yarıyı bala göte gidiyoruz. Bu oyunla şampiyonlar ligine katılmasak daha iyi olur

Bize gol lazim, adamlar atiyor golu(ofsayt)

Dogru durust pozisyona bile giremedik. Sanki ilk maci biz yenmisiz gibi adamlara bir suru pozisyon verdik

Takim calismamis, hoca calistirmamis

Hoca diyor ya taktigimizi ne oynadigimizi bilmeden eledtiriyorlar diye. Cik lan anlat ne oynuyoruz diyesim var

Hocaya 12 degil 13 topcu lazim leṣ boysa ustunluk kurabilmek icin

Malesef hocayla olan birlikteligimiz artik sonlanmali

Adamlar cok rahat cikiyor. Hala ikili orta sahaymis. Okan hocanin kariyerinin noktalandigi mac olur eger ki akilli degisiklikler yapmazsa.

Oyuncular sanki ne yapacagini bilmiyor gibi sahada. Hoca haydin cocuklar cikin kazanin diyerek mi takimi hazirladigi?

Geri
Üst Alt