⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Adamlar 11 şut atmış 5 isabet. Biz 7 şut atmışız 1 isabet

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hadjam bizim köhnden yüz milyon kat iyi oyuncu. Hem hücumda hem defansta. İlk maçta çok iyiydi. Parayı neden hep yanlış adamlara harcıyoruz inanılır gibi değil.

Takım kötü ama eleyeceğiz ikinci yarı atarız uzatmalarda da bir tane atarız:) ama bu oyunla okan buruk maalesef bu seneyi bitirmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kim ne derse desin adamlar hak ediyor. Güzel taktik disiplinli oyun anlayışı...

Sağ bek yok koridora döndü, sol kanattakiler hindistan pakistan gibi katiyen birbirlerini tanımıyorlar
Beyin istifa etmiş

Katılıyorum. Sahaya bakınca hangi takım CL takımı diye sorsalar young boys derim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 hafta boyunca su mac icin saniyeler sayiyoruz su oynanan futbola bakin yav REZALET.Yb ye gol atsak ne olacak kesin yiyecegiz oyle bir futbol var.Cift forvet baslamasi hocanin rezalet.2. Yari 70-80 den sonra yapsan evet fayda alabilirsin ama maca boyle baslamak resmen intihar.
Oyuncu performanslari kotu ama en cok goze batanlar Kohn,torreira,kerem birazda ziyech.
Baris da kotu ama canini disine takiyor.Ugrasiyor cocuk.Bi ileride bi geride isi hic kolay degil.
2. Yari mertens girer.Bana sorarsanız Berkanda girmeli ama hoca almaz.

Bu kadar aciz bir Galatasaray ben de uzun zamandır hatırlamıyorum.

Takımın futbolu ileriye gitmesi gerekirken geriye gidiyor.

Okan bu futbolla daha fazla devam edemez.

O kadar iğrenç bi kadroyla ve dizilişle maça başladı ki kördüğüm etti takımı. İstesen de düzeltemezsin.

Gole ihtiyacımız varken oyuna alacağımız oyuncuları baştan oynattı şimdi adamı çıkartsan bi dert çıkartmasan bi dert.

Senin gibi hoca olmaz olsun.

Colley e bayıldım iki maçta da resmen harika bir oyuncu

Hadjam

Ganvoula

Gerçekten iyi oyuncular yahu
Abi iyi falan değiller. Hadjam dışında eli ayağı düzgün oyuncuları yok Uprinic biraz da. Bunları iyi gösteren bizim takımın çöp olması.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ziyech+Batsuayi çıkıp Berkan Jelert girmesi gerek. Barış Alper'in zorlaması hariç pozisyon bulamayız, atak devamlılığı yok.

Geri
Üst Alt