⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Bugün beşiktaşla oynasak yine 5 yermişiz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beş isabetli şut atmış young boys.

Beşiktaş ikisini gol yapardı. İkinci devre de üç yerdik gene gol atacağız diye yüklenirken.

Beşiktaş maçına göre ilerleme kaydetmemişiz

Kimi alır bilmiyorum ama 2.yarıya oyuncu değişikliği ile başlamalıyız, böyle devam edersek atamayız, yeriz bir tane.

Etmediğim küfür kalmadı yok sakinleşemiyorum. Sezonun en önemli maçında şu futbolu kabullenemiyorum. Kafayı yiycem.

Yani gerçekten şuradan üç beş kişi hazirlasak takımı en kötü bu çıkar ortaya zaten anlam veremiyorum bu oyuna

Dripling yapan ve top çalabilen oyuncu azlığı bu takımın kangreni. Adamların yerleşimini 2'ye 1'ler ile bozamıyorsan dripling ile bozarsın. O kadar tahmin edilebilir bir oyun ki sadece bekliyorlar adamlar.

Adamlar net 2-0 kapatırdı ilk yarıyı bala göte gidiyoruz. Bu oyunla şampiyonlar ligine katılmasak daha iyi olur

Bu oyunla bu kadro ile bu hoca ile bir şey yapamayız zaten parayı alıp cl den feragat etsek iyi olur ama ne yapıyorsa yönetim parada yok oluyor anında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek forvetle bile orta sahayı tutamıyoruz çift forvet aklını kim verdi. Onu geç oyun sıkıştığında Bats hamlesi de çöpe çıktı şimdi.

Okan hoca, anla artık çok hucumcu çok pozisyon değil. Herkesi TR deki çöp takımlar gibi zannetme. Ama akıllanmadin hocam degismedin.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir plan program yok, harala gürele saldırın taktiğiyle anca bu kadar oluyor işte. Baştaki hocanın hoca olmadığını her Avrupa maçında rakipler sağolsun yüzümüze vuruyor. Ama inadına aynı plansızlık ve şuursuz futbol devam ediyor. Şu para meselesi olmasa gerçekten gitmeyelim şampiyonlar ligine falan yemin ediyorum her maç bjk nın rekorunu kırar bu takım. Ağır rezillikler yaşarız, şu an karşımızdaki takım sistemli ama kalitesiz bir takım, şu oyunu kaliteli bir takıma karşı oynasak ilk yarıdan dört tane yemiştik

Sara iyi oynuyor torreira ilk yarı iyi değildi kerem falan da istekli ama oynadığımız oyun tatmin edici değildi . İçim yanıyor inşallah yeneriz

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atağa kalkıyoruz torreira 10 numara bölgesinde defanstaki adamlar kime pas atacağım diye izliyor. Ziyech nerede abi, kanat neden boş, batman ile icardiyi üst üste oynatmaya utanmıyor musun.
Oyuncular ısrarla birbiriyle bölge çarpışması yaşıyor.
Millete laf ediyor orta saahada adam yok.

Her boku sen bildiğin için bu takım sürekli atak yiyor.

1 dakika daha Galatasarayın hocası olman engellenmeli.
Ulan şu tür maçlarda gapacağın tek şey var defansif olarak yerleşip pozisyon vermemek. Maç başı 20 tane kontra yenilmesini açıkla millete laf yetiştireceğine üstün taktiklerini anlat.

Geri
Üst Alt