M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
Bu maçtan sonra değil, şikecilerle yapılan maçtan sonra gidecek bence.Bu adamı bu gece kovmazsak ciddiyim büyük rezillik gelecek aynen terimin son yılı gibi egosu dağlara ulasmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçtan sonra değil, şikecilerle yapılan maçtan sonra gidecek bence.Bu adamı bu gece kovmazsak ciddiyim büyük rezillik gelecek aynen terimin son yılı gibi egosu dağlara ulasmis
Ne yalan söyleyeyim, böyle bir sonuç beklemiyordum. Kendi evimizde en az 2 gol atarız diye düşündüm. Aklıma sı*ayım.
Bu sefer zemin bahanesi sunamaz. Zaha yanlış taktik verdi bahanesi sunamaz. Hakem bahanesi sunamaz. Acaba bu sefer ne bahanesi sunacak merakla beklemekteyim.Onun için yürek lazım. O yürek onda yok. Bahane uyduracaktir
Ne yalan söyleyeyim, böyle bir sonuç beklemiyordum. Kendi evimizde en az 2 gol atarız diye düşündüm. Aklıma sı*ayım.
Bu maçtan sonra değil, şikecilerle yapılan maçtan sonra gidecek bence.
3-5 enayi çıkar şimdi yine savunur. Övecek bir şeyini bulur.Bu Okan’ı Beşiktaş süper kupa maçından sonra kovacaktık.
Kulüpte o rezillikten sonra kimse hesap vermedi.
ben de aynı rtas. iyi kötü bir refleks gösterirdik diye düşünüyordumNe yalan söyleyeyim, böyle bir sonuç beklemiyordum. Kendi evimizde en az 2 gol atarız diye düşündüm. Aklıma sı*ayım.