⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Yeni formatta olmamak inanılmaz koyuyor insana. Futbolcu çetesinin %1 inin umrunda değildir.

okan'ın teknik taktik bilmeyen biri olduğunu, ligde hocasız bile rahat rahat şampiyon olabileceğimizi anlamamak için spastik bir gerizekalı olmak gerekiyor. hemen bugün defolup gitmezse bu sezon bu takımdan hiçbir şey olmaz. takımın başında hoca yokken 100 puan alacaksak okan varsa 80 alırız bize 20 puana malolur yaptığı aptal saptal kurduğu kadro ve oyuncu değişiklikleri.

Sara bence kötü değildi hatta ilk yarı iyiydi neden çıktı neden torreira kötü gününde olduğu halde topları toplayamadığı halde onu çıkarmadı ben anlamadım .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tribün herifleri islikliyor. O herifleri niye islikliyorsunuz lan herifler hakettiler geçtiler turu. Okanı istifaya davet edin

Bak şaka maka yapmıyorum şu Young Boys dan en az 5 oyuncu alınır cünkü bizde böyle kaliteli oyuncu yok

Kerem d, 20 milyonluk Sarayı top diye oynar. Hangi hainler o parayı verdi inanılmaz.

Adamlar antrenmana çıkmış gibilerdi. Hiç yorulmadılar. En çok ta bu koyuyor bana

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bural Elmas’ ı götürdük Allah aşkına şu Dursun’ u da götürelim. Sorun sadece Okan’ ın gitmesi ile çözülmeyecek.

Bu yalancıdan kurtulmamız lazım
Son 1 haftadır ortaya çıkan haberlere göre uA - Dursun arasında gayriresmi evlilik gibi bisey var. Bu stadda bu dinamiklerle istifaya çağıramaz yüzsüz iğneler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sporda başarısızlık var fakat başarısızlığa bile bile gidenlerin Galatasaray'da yeri yok toptan istifa edin. Bu yapı bugün gitmezse başarısızlığı da kanıksatacaklar.

Neyse bir süre izlemeyeyim maçlari. Insan utanir daha macin bitmesine uzatmalar ile 10-12 dakika var takimini 10 kisi birakiyorsun sonuçta futbol bu iki dakikada bile iki gol bulursun. Zamaninda atletico macinda caner ilede olmustu.
Hocaya gelirsek tam bir komedi 10 milyona sag bek aliyor iki hafta once forvet oynattigi barisi sag bek oynatiyor. Basarili bir sezon geçiren dubois bile sure almiyor.

Geri
Üst Alt