⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Çıkacak şimdi bacaksız efendi 'önümüzdeki maçlara bakacaz' diyecek..

Yarın bir gün çıkacak yağlı surat 'Okan hoca değerimiz sahip çıkmalıyız' diyecek..

İyice sövdürecekler... Bu takımdan bu saatten sonra bir halt olmaz..
gene bahane bulucak hakem dı diye bık bık ötecek.Ordaki bir Allahın kulu gazetecide hocam koskoca cityker realler bile orta sahayı kalabalık tutarken siz kimsizde 2 orta saha ile maçlara çıkıyorsunuz diye soramıycak

Şu young boyun sol bekteki çocuk bizim takımdaki tüm sol beklerden daha iyi oyuncu inanılır gibi değil yazıklar olsun gerçekten

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eşim futbol takip etmez, su bıyıklı kim diğerleri 1se o 10 oynuyor dedi, dedim merak etme ilk oyundan alacağı topçu o dedim. İcardi diye millet ölüp bitiyor ama tek numarası olmadı, niye çıkarmadı da batsuayiyi çıkardı dedi, cevap veremedim. Kerem takımın her pozisyonunu mahvetti dedi, sen görüyorsun bunları ama bizim başımızdaki hoca bozuntusu göremiyor dedim. Üzülme, bir sonraki maçta da siz yenersiniz dedi, sonraki maç seneye ve biz herhalde bı 3-4 sene gidemeyecegiz dedim. Helal olsun başkan, helal olsun td

Yav 100 transfer gelse ne yazar takim bitmis bitmis bitmis bitmis. Herkes bireysel takılıyor. Duran topcu adam aldik elinden topu aliyorlar. Adami dmc oynattik ona rağmen en iyilerden biriydi 62de çıkardık. Bu kadroya de bruyne getirsen sadece al ver yapar yan paslarla

30 milyonluk maç için 30 milyon çarçır ettik ama 30’u da alamadık. Tam skandal.

Teknik direktör ve yönetim değişmeden bundan sonrası bizim için artık full kaos

Ligi ilk 5 te zor bitiririz bu halde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sezonki şampiyonluk hayırsız şampiyonluk oldu desem bana söver misiniz.

Şampiyonluk geldi diye bir ton sorun hasır altı edildi.

Tamam şampiyon olalım da arkadaş bu nedir yani.

Bu takım ligi ilk dörtte bitiremez ben size söyleyeyim.

Geri
Üst Alt