Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.176
- 723
- 658
sparta pragdan daha buyuk faciaydı bu tur. ligde de havlu atmadan yollar ayrılmalı hocayla. takıma hukmedemiyor, kader maçlarda berbat oyun oynatıyor. nerden tutsan elde kalıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaldı ki jelert daha iyi oynadı bekteli barıştanMactan once Okan’in yaptigi aciklama:
Okan Buruk: Barış Alper, maça sağ bekte başlayacak. Özellikle hava topları, ikili mücadeleleri, ileri ve geriye koşuları önemli etkenler.
O zaman Jelert’i niye aldin? Ekibin ve scout ekibi ile adamin maclarini izleyip nasil onay verdin?
Yanlislarini say say bitmez
Abv muslera gene hemen tuydun
Hoca nin boynu tutulmasin diye kisa boylular bizim daha cok tercihimiz.takımın boyu kısa. Fiziği iyi olan takımlara karşı her maç mağlubiyet. Oyun planı yok bu takımda sağlam revizyon gerekiyor
Terimin devri yandı bitti kul oldu. Yönetici olarak gelirse ( aşırı başarısız olacağını düşünüyorum o egoyla ) eyvallah ama td olarak bitti onun işi. Anca tsl başarıları.Gider şimdi terim gelir. O da benim kadrom değil diye ağlar. Yapılanma ocak falan filan der. Ocak gelir sonra kasada para yok cart curt der efeyi falan oynatır sezon degil 2 sene komple gider
Doğru söylüyorsun unuttum onuSadece basın değil ki, okan da?
Yakışmıyor böyle adam demişti galatasaraya tudor için
Terimin devri yandı bitti kul oldu. Yönetici olarak gelirse ( aşırı başarısız olacağını düşünüyorum o egoyla ) eyvallah ama td olarak bitti onun işi. Anca tsl başarıları.
Yeter ben sistemli oyun, avrupa başarısı istiyorum artık.
Okandan da çok umutluydum ama yok yani tıkandı kaldı, kapasite bu kadar demek.
gol lazım olunca gol atamıyoruzYoung boys trabzonun rakibi st gallen e bile 4-0 yenilmis. Cok yazik soyle bir takima elenmek
Kapasitesi vardi kendini bitirdi. Hain olsan bu kadar eksikleri görmezlik edemezsin. Bir kere denemedi ya. Deneyip mesela 5 yese dicem ki taraftar olarak da biz bir bok bilmiyormusuz abiler adam haklıymış. Ulan hiç mi denemezsin ya. Bak 3lu defans oynasa ona bile varım hiç değilse birseyleri değiştirmek istiyor adam derim. Bu nato mermer nato kafa derler öyle bir adam. Hani goygoy cümleleri vardır ya sokakta falan Galatasaray savunma yapmaz yaptırır, en iyi savunma hucumdur falan al böyle elinde oynarsin isvicre cakisiylaTerimin devri yandı bitti kul oldu. Yönetici olarak gelirse ( aşırı başarısız olacağını düşünüyorum o egoyla ) eyvallah ama td olarak bitti onun işi. Anca tsl başarıları.
Yeter ben sistemli oyun, avrupa başarısı istiyorum artık.
Okandan da çok umutluydum ama yok yani tıkandı kaldı, kapasite bu kadar demek.