⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Sinan yılmaz aman okan buruğa şag söyleme.Tutturmuş hazır değiş hazır değil diye.Ulan yetersiz adamlar.Rezalet transferler desene.
Yok içi geçmiş yıldız alınıyor diyor.Jelert ne köhn ne içi geçmiş yıldızmı.Boş boş konuşuyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BJK maçında 2-0'a kadar bazı eksiklerimize rağmen dengeli bir oyun vardı. Bugünkü sistemle kadroyla falan yarın BJK maçına çıksak, 5'i ilk yarıdan yeriz...

Rakip takımın hocası her şeyimizi çözmüş. Taş gibi oynadılar. Şimdi biz neyi hak ettik ? Neyi istedik? İki maçta da iyi olan topçu daga İki hafta önce gelen sara. Tek kelimeyle rezillik

Ben 2 senedir şampiyon hocanın kredisi vardır kafasındaydım ama şu maç planı sonrası desteğimi çekiyorum. Şimdiye kadar maç içinde orta sahayı boşaltmasını eleştiriyorduk arada...

Nerdeyse bunu her yaptığında tokadı yedik ilk sezonundan beri, en son da Beşiktaş'a karşı tokadın en okkalısını yedik.

ONA RAĞMEN BU MAÇA AYNI ŞUURSUZ SİSTEMLE BAŞLADI...
Her kelimesine katılıyorum hocam. Çok sabrettim hatalardan ders çıkarır diye ama freni patlamis kamyon şoförü gibi hoca. Mesela freni patlak kamyonla ne yaparsin boş bir araziye dalip takla atmayi beklersin. Gidip yayalarin insanlarin arasina dalmazsin. Bu gidip onu yaptı göz göre göre. futbol skor oyunu mesela mükemmel oynarsin bir türlü atamazsin bir kontradan gol yer elenirsin kimsenin sesi çıkmazdi. Ama böyle bile bile ladesi çocuklar yapmazlar

Biz neyin kafasını yaşıyoruz neyi dert ediyoruz emin olun bir gram üzülmedi yönetim. Bazen taraftarlar olarak bazı şeyleri çok ciddiye alıyoruz. Yazık kaçıncı travma bu

Her kelimesine katılıyorum hocam. Çok sabrettim hatalardan ders çıkarır diye ama freni patlamis kamyon şoförü gibi hoca. Mesela freni patlak kamyonla ne yaparsin boş bir araziye dalip takla atmayi beklersin. Gidip yayalarin insanlarin arasina dalmazsin. Bu gidip onu yaptı göz göre göre. futbol skor oyunu mesela mükemmel oynarsin bir türlü atamazsin bir kontradan gol yer elenirsin kimsenin sesi çıkmazdi. Ama böyle bile bile ladesi çocuklar yapmazlar

Ben bir maçın kaderinin sahada 10dk'da belli olduğu başka bir maç hatırlamıyorum futbolda. Gerçi öyle olunca hocalar bir değişiklik yapıp sistemi değiştiriyor falan ama biz değiştirmediğimiz için resmen 10dk'da filmin sonunu gördük...

Maçta da dedim dakika 10 idi... 3 tane geçişleri korner oldu, bir tanesi etkili bir uzaktan şut oldu, bir tane ince bir ofsayta düştüler, bir tane de frikik yakaladılar... Kaptırdığımız toplar böyle döndü... 1-2 de Barış'la falan faul yaptık işte... 10dk'nın hikayesi bu... Bir şekilde top kaybediyoruz ve top ceza sahamıza kadar geliyor....

Ne kadar kötü oynasakta ilk mactaki sokuk penalti cok kötü oldu hatta turu belirlemis oldu. En fazla küfürüde bayern macinda yani kendi liglerindeki macta pozisyonun aynisini penalti vermeyen hakemdir. Gecen sezon bayern kopenhagen macinda orta hakem, dünyanin en iyi hakemlerinden son dakika penalti veriyor var geri aliyor. Sonra bizim kopenhagenle oynayacagimiz mac bambaska bi hal aliyor, cünkü bayern maci kazansa kopenhag acik oynamak mecburiyetinde kalacak. Hakemlerdende az cekmiyoruz.

Kabul edilemez bir sonuç elbette ama bir yandan da yapacak bir şey yok Avrupa Ligi'ne odaklanmalıyız

2015-2017 arası olacak dedik aylarca. Kabak gibi görünen bir durumdu dursundan ne gibi beklentiniz var

Ben simdi seninle iddiaya girsem nolacak ki?

Biz ne kadar kotu olursak olalim fb de su anda gayet kotu durumda.
Ama dogru hamleler yapiyor adamlar amrabati aldilar sol bekte getiriyorlar kadrolari her anlamda guclu forvetleri cok kotu sorun yasarsa bu yuzden yasar yoksa

Orta saha defans olarak bizden iyiler kabul etmek lazim

Adamlar dalga geçti resmen sahanın ortasında yürümeler bizimkilerin çevik kuvvet edasında ite kaka dışarı çıkarması hakemin bütün olanları armut gibi izlemesi musleranın kırmızı yemek için 40 takla atması ruhsuz gamsız futbol ve gol bile atmadan hüsranla biten bir gece

Böyle galatasarayın da böyle takımın da

Ulan iki ayda olmayacak işleri başımıza getirdiniz alayınızın damına tokmak atiyim

2 pasla gol yemişiz.
Bu sene yedigimiz 8 gol falan böyle.

Bir uzun top bir kosu yoluna atılan pas =gol.

Kimsenin ayagindan top alamıyoruz 2 senedir falan
Çünkü futbol profu okan 2 pasla kaleye giden takımlara hala 5 oyuncuyla önde basıyor. Biri okana böyle geride oyun kurmayan geçiş ve uzun top takımlarına karşı presin havanda su dövmek olduğunu söylesin. 5 yaşındaki çocuk olsa anlardı bu okan defalarca kez aynı tokatı yedi hala anlamadı

Çünkü futbol profu okan 2 pasla kaleye giden takımlara hala 5 oyuncuyla önde basıyor. Biri okana böyle geride oyun kurmayan geçiş ve uzun top takımlarına karşı presin havanda su dövmek olduğunu söylesin. 5 yaşındaki çocuk olsa anlardı bu okan defalarca kez aynı tokatı yedi hala anlamadı
İcardi şut çekerken takımın kaleyi tutturma konusunda en kötü oyuncusu olan ve o dakika orta saha oynayan 2 heriften biri torreira kaleye en yakın oyuncu diğeri de icardinin yanında.
Halı saha gibi takımda herkes orta gol atmaya gidiyor abi insanların görevi yok mu bu takımda. Avrupa takımına imreniyorsun adam orta sahaya dönüyor hızlıca dönüyor. Senin oyuncuların ileride kalıp geriye bakıyor. Hepsi yapıyor bunu bek oyuncusu da stoper de.

Muslera 2
Barış 5
Nelsson 10( müthişti, iyi savaştı)
Kaan 6
Kohn 1( bir puan emeğine)
Torreira 4
Sara 3
Ziyech 1( bir puan emeğine)
Kerem 6
Basthuayi 5
İcardi 5
Jelert 5
Berkan 5
Demirbay 5

Takıma hava değişikliği şart olduğu anlaşıldı bugün tekrar bu takım da birşeyler değişmezse 10 gün içinde koca yıl çok söveceğimiz anlaşıldı tekrardan

Geri
Üst Alt