- 27 Ocak 2010
- 138.923
- 105.147
- 5.648
sinirlerimi uplatmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jk sonrası olduğu için o gün ben de üzülmüştüm ama bu takım CL'de nal toplar nalbant olurdu ahbap
Jk sonrası olduğu için o gün ben de üzülmüştüm ama bu takım CL'de nal toplar nalbant olurdu ahbap
her daim ulu önder gökhan zanın bu sözlerni rehber edinmişimdir
Paramızı alır, son 8 kalıp 3-5 gün dalga konusu olup, lige yoğunlaşırdık. Şimdi uğraş dur daha. Bir de gereksiz yere uefa kupası diye gaz vermediler mi kafa yemelik.5. yıldızı takma ihtimalimizi yükselten ŞANLI maç.
walla 24 de yapabilirdik belli olmazdı. ha bence de son 8 olur elenirdik ama yıpratıcılık olarak ligi daha çok etkilerdi. Namağlup bitiremezdik ilk yarıyı net. Geçen sezon kadromuz genişti iyi kötü. Şimdi 12. adam bile yokParamızı alır, son 8 kalıp lige yoğunlaşırdık. Şimdi uğraş dur daha. Bir de gereksiz yere uefa kupası diye gaz vermediler mi kafa yemelik.
yıpranma konusu bence uefa ile çok çok farklı olmazdı, lig fikstürü çok zorlayıcı değildi ilk yarı.walla 24 de yapabilirdik belli olmazdı. ha bence de son 8 olur elenirdik ama yıpratıcılık olarak ligi daha çok etkilerdi. Namağlup bitiremezdik ilk yarıyı net. Geçen sezon kadromuz genişti iyi kötü. Şimdi 12. adam bile yok