- 23 Temmuz 2011
- 75.710
- 51.194
- 4.843
tosbağa şov
Rodri sonrası Pep, icardi sonrası Okan hocamdan daha beter yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tosbağa şov
Elde avuçtakine sahip çıkmak lazım.Rodri sonrası Pep, icardi sonrası Okan hocamdan daha beter yaw.
sanki rodri olsa da çok değişmeyecek gibi geliyo bana dönerse anlayacağızRodri sonrası Pep, icardi sonrası Okan hocamdan daha beter yaw.
Gelmemekle iyilik yapmış bize, gercekten Galatasaray'li olabilir.İlkay hainine 2. gol de geldi. Bu herifi Gs'ye alan da haindir. Gelecekse bu sene gelseydi kerkenez.
bence fbde karta daha yatkın kasap oyuncu sayısı daha fazla bizim için iyi olabilir bu açıdan rumenBu rumen kolay kart çıkarıyor
Gelsin diyordum da bu adam bizim idmanı da yerse demirbay gibi oynar en fazla. VazgeçtimGundogan = Demirbay
Her oyuncu 35 yaşına kadar ayni tempoda oynayamıyor.Gelsin diyordum da bu adam bizim idmanı da yerse demirbay gibi oynar en fazla. Vazgeçtim

Bizim maçta görürsün. 5 büyük ligden gelmeliydi hakemkovacs iyi maç yönetiyor bi yamuğunu görmedik iy
katılıyorum zaten sadece bizim maça özel hakem gelmesi saçmalığın daniskası da yapacaklar gibi bari bu fena hakem gibi gelmedi bana sloven herife göre. marçinyak yada fransız gelse süper olurduBizim maçta görürsün. 5 büyük ligden gelmeliydi hakem