ŞL 24/25 Son 16 M:2 | Atlético Madrid (2) 1-0 (4) Real Madrid | MS | 12 Mart | tabii Spor

O vuruşta durun bir çift vuruş bakalım demek Real Madrid elesin diye zorlamaktır. Gözle ilk anda kimsenin farketmediği bir durum. Ekrana verilen görüntülerde hala net değilken bunun için bekletmek geçen fener kasımpaşa maçında auta giden topta 15 dk penaltı arayıp penaltı vermekle eşdeğer.

Diego Simeone, Atleti kariyerinde Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le 5. eşleşmesinde de elenen taraf oldu.

Biz bu Madrid'i finalde iyi yenmişiz kupayı almışız. Ne günlere tanıklık etmişiz vay be.

Aga yok adamlar kaybetmiyor. 1 kaybetse 5 kazanıyor. Bizim takımların yerel lig şampiyonluğu kadar Avrupa şampiyonluğu var heriflerin. Diyecek bir şey yok.

Bu arada bizim forumun en altında neden Haber61 diye Trabzonspor haber sitesinin linki var? Bir yanlışlık mı var yoksa bana mı öyle geliyor?
Teknik ekip sensin,sen bilecen bunu.Ben mi bilecem

Vallahi bezdim şu Real Madrid balından. Rudiger osuruk gibi vurdu kalecinin eli delindi

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün atletico ilk saniyelerde gol attığında kamera simeone'e döndü eliyle sakin olun işareti yapıyordu, tıpkı 10 yıl önceki gibi herifin mentalite çok tırt ya, o sahneyi gördüğün an öyle ya da böyle realin alacağını zaten biliyorsun. Bu kafa yapısı ile bir tane önemli maçı kazanamadı hala devam ediyor aynı şeye. Can çıkar huy çıkmazın tanımı adam.

alvarez penaltısı

Geri
Üst Alt