ŞL 24/25 Son 16 M:2 | Atlético Madrid (2) 1-0 (4) Real Madrid | MS | 12 Mart | tabii Spor

Muhabirlerde yas hakim

ifb,real nefretim eşit olabilir.

1741819747308.webp

İki ayağı birden çarpıyor ya penaltıda

N'apyon Simi one? Bos isler gurur duyun falan. Sittin senedir Real'e karsi mucadele ediyon her sene shamar oglanina ceviriyolar seni. Yeter artik. CimBom'a gelme vaktidir.

Tarihin en iyi penaltıcısı kim hadi tartışalım

Kabus gibi ya her seferinde travma yaşatıyorlar atleticoya

Dünya üzerinde en sevmediğim topçular
1-vini
2-kaplumbaga
3-djiku
4-neymar

Var izledi sonra hakem penaltı iptal diye 3 kere eliyle hareket yaptı. Bizim hollandali spiker penaltınin iptal olmasını son penaltılara girerken anladı.

Abi ben sessiz izliyordum, o hareket VAR'dan müdahale beklerken "kontrol bitti, VAR'dan müdahale yok" demek için yapılanla aynı hareket olduğu için ben "kontrol bitti, penaltı geçerli" olarak anladım. Ekrandaki grafik çıkınca anladım durumu...

Ulan millet on senede bir takım yakalayıp anca finale geliyor bunlar her halükarda orda yav 😡

Abi ben anlamıyorum. VAR'ın hakemin görmediği bir şeyi değiştirmesi için TARTIŞMASIZ, NET, %100 kanıt bulması ve göstermesi gerekmiyor mu? Görüntülerin hiçbirinde temas kesin görünmüyor, topun yönü değiştiği falan anlaşılmıyor, sadece "olabilir" hissi veriyor...

Real bidaha gs ile karşılaşana kadar her finali kazanacak gibi

Geri
Üst Alt