GSCimbom
ŞL 24/25 Son 16 M:2 | Atlético Madrid (2) 1-0 (4) Real Madrid | MS | 12 Mart | tabii Spor
Alper Altun

ŞL 24/25 Son 16 M:2 | Atlético Madrid (2) 1-0 (4) Real Madrid | MS | 12 Mart | tabii Spor Sayfa 13

Alper Altun ·

Cevap
296
Okunma
8,7K
Sayfa
13/15
ifb,real nefretim eşit olabilir.

1741819747308.webp

N'apyon Simi one? Bos isler gurur duyun falan. Sittin senedir Real'e karsi mucadele ediyon her sene shamar oglanina ceviriyolar seni. Yeter artik. CimBom'a gelme vaktidir.

Var izledi sonra hakem penaltı iptal diye 3 kere eliyle hareket yaptı. Bizim hollandali spiker penaltınin iptal olmasını son penaltılara girerken anladı.

Abi ben sessiz izliyordum, o hareket VAR'dan müdahale beklerken "kontrol bitti, VAR'dan müdahale yok" demek için yapılanla aynı hareket olduğu için ben "kontrol bitti, penaltı geçerli" olarak anladım. Ekrandaki grafik çıkınca anladım durumu...

Abi ben anlamıyorum. VAR'ın hakemin görmediği bir şeyi değiştirmesi için TARTIŞMASIZ, NET, %100 kanıt bulması ve göstermesi gerekmiyor mu? Görüntülerin hiçbirinde temas kesin görünmüyor, topun yönü değiştiği falan anlaşılmıyor, sadece "olabilir" hissi veriyor...

Geri
Üst Alt