- 6 Eylül 2014
- 93.850
- 64.634
- 4.608
Arsenal PSG nin galibi kupayı alır. Bu 2si bir level altta. Çok kolay gol yiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenal i iyi bir savunma takımıdır, en azından benim için. O sebeple ve Enrike dolayısıyla PSG tarafındayım.Evet normalde Psg avantajlı
Burada en büyük olay Psg'nin uzun zaman sonra tam anlamıyla bir takım olması diyebiliriz
Takım halinde çok kompakt oynuyorlar
Ama olur da finale arsenal çıkarsa onlar da zevk verir
Tabii burada diğer finalistin Barça olduğunu farz ediyorum
Sonuçta futbol oynamayı tercih eden ve kapanmayan takımlar bunlar
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
asla değildiMessi iyiydi Cafer
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cuesta stoper olsaydı yemezdi daha geçerli bir önermekalede inaki pena olsa 2sinide yemezdi
problem kalecilerde inaki penayı koysa rahat gecerArsenal PSG nin galibi kupayı alır. Bu 2si bir level altta. Çok kolay gol yiyorlar
Adamlar bir şekilde muadillerini çıkarmaktan ziyade bir adım öteye gidip daha iyilerini çıkarıyorlar .Sakatlık falan olmazsa şu akşamki oyununu devam da etttirse en az messi etkisi yapar.
Messi üzerinden oynanan oyunu yamal üzerinden yapıyorlar işin tuhafı sırıtmıyor da
Enrique'yi bende seviyorumArsenal i iyi bir savunma takımıdır, en azından benim için. O sebeple ve Enrike dolayısıyla PSG tarafındayım.
Barça yiyor ama çok da kolay atıyor onu napcazArsenal PSG nin galibi kupayı alır. Bu 2si bir level altta. Çok kolay gol yiyorlar
Topu ayağına aldırıyor uzaktan savunuyor tam tersini yapsa barça bitirirdi maçı ilk yarıdan![]()
kufur show olurseneye bizde oynayınca napacaksınız
Yamal messi'den daha iyi olur çağın tüm gereksinimlerini karşılıyor .Messi 17 yasinda bu kadar etkili degildi ama 20 oldugunda bence coktan tarihin en iyisi olmustu.Yamal messi olamaz ama ondan sonra izlemeye deger tek topcu suan tadini cikartmak lazim
Seneye kalede kalırsa Muslera, Berke ve Günay olacak gibi o yüzden yabancı almayabilirlerkufur show olur
Muslera'nin kalacagini sanmam.Seneye kalede kalırsa Muslera, Berke ve Günay olacak gibi o yüzden yabancı almayabilirler