ŞL 24/25 YF M:1 | Barcelona 3-3 Inter | MS | 30 Nisan | TRT 1

Arsenal PSG nin galibi kupayı alır. Bu 2si bir level altta. Çok kolay gol yiyorlar

Evet normalde Psg avantajlı

Burada en büyük olay Psg'nin uzun zaman sonra tam anlamıyla bir takım olması diyebiliriz

Takım halinde çok kompakt oynuyorlar

Ama olur da finale arsenal çıkarsa onlar da zevk verir

Tabii burada diğer finalistin Barça olduğunu farz ediyorum

Sonuçta futbol oynamayı tercih eden ve kapanmayan takımlar bunlar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arsenal i iyi bir savunma takımıdır, en azından benim için. O sebeple ve Enrike dolayısıyla PSG tarafındayım.

Arsenal i iyi bir savunma takımıdır, en azından benim için. O sebeple ve Enrike dolayısıyla PSG tarafındayım.
Enrique'yi bende seviyorum

Hele çocuğunun hikayesini öğrendikten sonra ekstra bir sevgi duyuyorum artık adama

Allah sabırlar versin bu arada

Her türlü başarılı olsun isterim

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Barca, Xavi-İniesta-Messi li zamanların vibe ını veriyor; bir seri şanssızlık yaşamazlarsa, ötesine geçmeyi de vaad ediyorlar. Vamos Barcaa!..

Nası bi altyapı varsa adamlarda messi xavi iniestalı oyunu farklı bambaşka bi takımla gerçekleştiriyor adamlar. Bu işlerin Şans eseri olmadığın göstergesi şu barça helal olsun valla. Nası duracaksın şu takımın karşısında imkansız. Lewa da yok sahada. İsimden bağımsız işleyen bir çark var adamlarda

Topu ayağına aldırıyor uzaktan savunuyor tam tersini yapsa barça bitirirdi maçı ilk yarıdan

Topu ayagina aldiriyor da kalamiyo karsisinda yokmus gibi davrandi Yamal. Surekli yardim getirmek zorunda kaldilar ve 2. golde butun yogunluk Yamal’da oldugu icin ters taraftan golu buldular Pedri-Raphinha baglantisiyla. He bu Yamal’in karsisinda kimse duramaz zaten orasi ayri. Dumphries belki kalabilir karsisinda ama o da ters tarafta kaliyo.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Messi zaten 17 yaşında formayı giymedi

Yanlış hatırlamıyorsam 19 yaşında forma giymeye başlamıştı

Ben Barça ile ilk çıktığı zamana göre konuşuyorum

O zamana göre kıyas yapıyorum ve Messi daha iyiydi diyorum

Bir kere Messi her zaman stabil bir futbol oynuyordu

Yamal ise çoğu zaman kayboluyor Barça maçlarında

Ama yaşının 17 olduğu gerçeğini de göz ardı etmiyorum

pena ali şaşaldan daha iyi kaleci mi emin değilim

Geri
Üst Alt