ŞL 25/26 3. Eleme Turu M:2 | Fenerbahçe 5-2 Feyenoord | MS | 12 Ağustos

Fener şl ye katılırsa bizim alacağımız parada kesilme oluyor mu?

Eğer olmuyorsa katılsınlar bu sene aynı derece bizim kadar yıpransınlar. Er meydanında görelim alkışlayalım
O sistem değişti diye biliyorum. Ama bizden 1 2 milyon euro fazla alacaklar diye biliyorum. Sanirim biz 28m euro direk girme parası reklam puan vs ile beraber onlar 29 30m euro civarı alacak. Ama net emin degilim

O sistem değişti diye biliyorum. Ama bizden 1 2 milyon euro fazla alacaklar diye biliyorum. Sanirim biz 28m euro direk girme parası reklam puan vs ile beraber onlar 29 30m euro civarı alacak. Ama net emin degilim
Parayla alakaları yok zaten katilmalarini isterim rezil olsunlar,istemem gelmeyen oyuncu ikna etme durumlari artar.

Bizim icin hayirlisi ne ise o olsun

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hafta sonu Göztepe bu Feyenoord'dan daha iyi oynayacaktır muhtemelen.

Son düzenleme:
Feyenoord bencede kötü takım da aynı ligin 5.sine karşı geçen sene orta sahayı geçemedik, Okan burukla avrupada başarı gerçekten çok çok çok ütopik geliyor bana.

Feyenoord bencede kötü takım da aynı ligin 5.sine karşı geçen sene orta sahayı geçemedik, Okan burukla avrupada başarı gerçekten çok çok çok ütopik geliyor bana.
4 mac ust uste nasil bir galibiyet cikaramazsin ya rakiplerde rakip olsa bari. (Malmö,az,kiev,ajax)

4 mac ust uste nasil bir galibiyet cikaramazsin ya rakiplerde rakip olsa bari. (Malmö,az,kiev,ajax)
Galibiyet çıkarmayı geçtim oynarsın yenilirsin de biz AZ maçında inanılmaz ezildik, şimdi Feyenoord kötü diyoruz da Az onların 2-3 sıra altında takım. Avrupa için başka strateji geliştirmesi gerekiyor Okan buruğun işin açıkçası ligde pata küte saldırıyoruz takımlar aşırı zayıf olduğu için hiçbir karşılık veremiyorlar ama avrupanın zayıf sayılacak takımları bile hemen cezayı kesiyor. Bu sene inşallah farklı olur CL zaten imkansız da en azından çeyrek yarı final arası görmemiz lazım uefada.

Grup maçlarında AZ'yi elimizden kaçırdık hatırlarsan. Elemelerde ilk maçta çıkan kadroya bir bak istersen hata işte orada. Onun dışında o AZ ile bu Feyenoord arasında 5 gömlek fark vardı. Hollanda takımlarının en önemli silahı sistemleri Feyenoord yeni kurulan bir takım olduğu için haliyle işleyen sistemleri de yok o zaman da kadro kalite farkı ortaya çıkıyor zaten.

Galibiyet çıkarmayı geçtim oynarsın yenilirsin de biz AZ maçında inanılmaz ezildik, şimdi Feyenoord kötü diyoruz da Az onların 2-3 sıra altında takım. Avrupa için başka strateji geliştirmesi gerekiyor Okan buruğun işin açıkçası ligde pata küte saldırıyoruz takımlar aşırı zayıf olduğu için hiçbir karşılık veremiyorlar ama avrupanın zayıf sayılacak takımları bile hemen cezayı kesiyor. Bu sene inşallah farklı olur CL zaten imkansız da en azından çeyrek yarı final arası görmemiz lazım uefada.
Grup maçı ile üst tur maçını karıştırıyorsun sanırım.

Geri
Üst Alt