ŞL 25/26 3. Eleme Turu M:2 | Fenerbahçe 5-2 Feyenoord | MS | 12 Ağustos

Göztepe maçı da ertelenecek mi şimdi? Haftaya sanırım Benfica maçları.

Satırdan gececek bıcaktan gececek

Fener gürsel aksele nasıl gelecekkk

İbneler maçtan önce full Göztepeye sövdüler

Fbliler hiç sevinmesin mi, bırakın azcık mutlu olsunlar yav, benfica çakınca zaten tekrar özüne dönecekler.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parayla alakaları yok zaten katilmalarini isterim rezil olsunlar,istemem gelmeyen oyuncu ikna etme durumlari artar.

Bizim icin hayirlisi ne ise o olsun

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben farkli düşünüyorum fenerbahce sampiyonlar ligine katılmasını istiyorum. Yok öyle ben city ile mücadele edip sonrasında alanyaya gideceksem bunlarda barcadan çıkıp antalyaya gidecek. Hersey eşit olacak. Görelim bakalım konfederasyona benziyormu cl ligi

Feyenoordu elemeyi beklemiyordu bence bunlar o yüzden eminim pismanlar ilk ertelemeye simdi ne yapsak acaba diyorlardir

Tum kirilma anlari FB'ye yaradi.
2-1ken mac 1'e 1 kacirdi Feyenoord..
FB iki sut atti ikinci yari ikisi de gol oldu.
Ulke puanina katki olur en azindan ama Benfica daha zor bir rakip.
Kerem bunlari elerse cok guleriz :)

Samedo iyi topcu, bize gereken sag bek.
Digerleri standard, uzun boylu fizik gucu bir takim yapmislar. Ama ayaga pas yapan cogu takim sorun yaratir FB'ye.

Sane, Osi, Sara fln normal sartlarda icinden gecer FB'nin..

Biz isimize bakalim, kale sag bek ve stoperi halledelim yeter.

Karıştırmadım tur maçından bahsediyorum, elimizden falan kaçırmadık adamlar içimizden geçti 2 maçta da.
Grup maçlarında biz daha iyi olan taraftık onu diyorsan. Turun ilk maçında ciddi şekilde ezdiler Sanchez, Torreira, Osimhen'in olmadığı Berkan'ın falan stoper oynadığı maçta rencide ettiler. 2. maçı pek hatırlamıyorum izlemedim sanırım sadece skor 2-2 idi bir şey diyemem.

Geri
Üst Alt