SL 25/26 H:1 | Fenerbahçe 2-2 Alanyaspor | MS | 17 Eylül

Bu orkun erteleme maçında cezalı olacak mı yoksa olmayacak mı

Zorlanarak yine sike yaparak alacaklar

Sike yapmadan mac kazanmalari cok zor

Gelmisini gecmisini seveyim serefsiz sikebahce

Zorlanmazlar Alanya yine leş gibi takim
Beşiktaş 2. Yarı dünya kadar kaçırdı arsalar farklı yenerlerdi ite kaka kümede kalacak kadroları var
Fener rahat kazanir

Eğribayat
Müldür Skriniar Oosterwolde Brown
Yüksek Fred
Kahveci Talisca Szymanski
Nesyri

Aydın-Tosun

Güven yalçın atılır

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yakında bunların yine bi şike operasyonu patlayacak ve men edilecekler avrupadan . bakalım ne zaman ? göstere göstere her sezon hakemlerle yarışta tutuluyorlar.

Hakeme gerek kalmaz bu maç, Alanyaspor çok zayif hakem desteği olmadan da kolay alır fener

Alanya son 2 yıla kadar Fener'e korkunç ters gelen bir takımdı ama son 2 yıldır çok kolay teslim oluyorlar. Ogundu çok etkili adam sağ kanatta İbrahim ise enteresan bir profil şöyle ki ruh gibi gezip zor işleri kolay gösteriyor, alt ligden çokta iyi skor yapmamasına rağmen almışlar ben beğendim. 3'lü ve kule tipi stoperler ile oynadıkları için Fener'in ön alan hareketsizliği dolayısıyla kilitleyebileceklerini düşünüyorum.
Kolay maç olmayacağını hatta puan kaybının dahi ihtimal dahilinde olduğun söyleyebilirim. Fener yine kazanırsa 1-0 ya da 2-1 ile ıkına ıkına kazanacaktır.

Fenerbahçe,yeni transferleri oynatabilseydi Alanya’nın işi çok kolaydı.Keşke oynasalardı 🤣

Geri
Üst Alt