SL 25/26 H:1 | Fenerbahçe 2-2 Alanyaspor | MS | 17 Eylül

Maçı izlemedim Cl maçını izliyordum. Lakin bu mesajı görmem yetti değişen bir şey yok.

Rakibin bu kadar kollnadığı yerde hala bu ligde yapılanı küçümseyen var oysa resmen sana en ufak bir hata imkanının bile olmadığı bir yerde bu başarıları yakalıyoruz.

Yok bunlara kendimiz koyacaz yine farz oldu bu saatten sonra. Yabancı hakem ve VAR getirmeyen namussuz kahpedir

zaten biz yenemezsek bunlar şampiyon olur rahatlıkla, her sene giderek artan destek bu sene tavan durumda, koç' u destekleyenler kim bir düşünürsek, her şey çok net

yabancı hoca mallıgı yav yerli hoca olsa efecan sahada olurdu

herif kac dk japonla oynadı

şu ligde yabanci hoca boş

Maalesef kendi kendilerini bitirmelerini beklemeliyiz. Bunu da her maçımızı kazanarak yapacağız. Biz her maçımızı yenince zaten kendi kendilerini bitiriyorlar.

Bizim yönetimden puan kaybı yapana kadar açıklama falan beklemeyin ne zamanki puan kaybederiz o zaman konuşurlar fb de puanları böyle toplar kopmaz yarıştan

Bu adamlar geride olduğu her maçı bir şekilde çeviriyor.

Gerile gerile bu sene şampiyon olacaz söz veriyorum deme cesaretini nasıl buluyor sanıyorsunuz. 7 sene mal olmuş bir adam şu sözü söyleyebiliyor.

Daha geç kalmadan bjk yukardan kopmadan yabancı var hatta yabancı orta hakem çağrısı yapılmalı

Trabzon katılır zaten

2-3 yıldır öyle böyle terörize etmiyorlar ligi

Geri
Üst Alt