- 4 Ağustos 2009
- 90.003
- 70.858
- 5.188
Net penaltıOlmadığı icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net penaltıOlmadığı icin
Yakından sekerek geliyor ona penaltı veren intihar etsin. Kontrol edebileceğin bir hamle değil direkt gelse mal gibi açık olduğu için penaltı çıkardı banko.Olmayan penaltıyı verdi, olan penaltıyı vermedi herif. Bu hakemlerin düdük asması lazım.
Son pozisyonda top resmen Güven'in eline çarpıyo. Net penaltıydı bence. Ama vermedi.
Sen işini bilirsinfbye basmasalar son dk penaltı gelıyordu dost
taktik
ben oynamadım herkesi oynattım

Hem hakem devreye girdi hem alanya pan aldi. Birseyi de bilme be adamAlanya fena degil ha. Hakem devreye girmezse en az 1p alir alanya
Ama hakemin devreye girecegini hepimiz biliyoruz
Net penaltı
Trışkanın kaçırdıgı penaltı dogrumuydu sizce ?
Pozisyon tekrarlarında çok büyük sıkıntı var.Ama görene.Varmı bizde bunu görecek adam yok.Ah ulan bir gram katkıları yok şu başımızdakilerin.Atiiklari 2. golün tekrarini göremedik neden lan satilmis bein
öncesinde osterwolde hayderjonayı kucaklayıp indiriyor foul var penalatı falan yokOlmayan penaltıyı verdi, olan penaltıyı vermedi herif. Bu hakemlerin düdük asması lazım.
Son pozisyonda top resmen Güven'in eline çarpıyo. Net penaltıydı bence. Ama vermedi.