SL 25/26 H:1 | Fenerbahçe 2-2 Alanyaspor | MS | 17 Eylül

Her sene 90 puan almak zorunda değilsin

Ligde puan kaybetme lüksümüz olmadığı için tamamen avrupaya konsantre olup as kadromuzu diri tutamıyoruz

3 yılda bunlara toplam 50 puan fark atmamız lazımdı normal şartlarda
Kesinlikle haklisin, ama avrupa işi bahane. Toplam takim kadrosu 10 milyonu gecmeyen takimlara karsi üstünlük kuramiyoruz. Sacma maglubiyetler aliyoruz, puanlar kaybediyoruz.

1758135910491.webp

@Can BÜYÜK cashout yapip döner parasini cikardim

Hakem diye ağlıyorlar utanmadan daha 3 gün önce hakemle tutundun lige bugün lehine skandal penaltı çalınmış:)

fb öne geçince maçı açtım 2-2 oldu. Aynısı geçen sezon kayseri maçında olmuştu

Bu terörist umarım ait olduğu yere gider. Fenerlisi Beşiktaşlısı herkes bıktı.

Alanya son 2 yıla kadar Fener'e korkunç ters gelen bir takımdı ama son 2 yıldır çok kolay teslim oluyorlar. Ogundu çok etkili adam sağ kanatta İbrahim ise enteresan bir profil şöyle ki ruh gibi gezip zor işleri kolay gösteriyor, alt ligden çokta iyi skor yapmamasına rağmen almışlar ben beğendim. 3'lü ve kule tipi stoperler ile oynadıkları için Fener'in ön alan hareketsizliği dolayısıyla kilitleyebileceklerini düşünüyorum.
Kolay maç olmayacağını hatta puan kaybının dahi ihtimal dahilinde olduğun söyleyebilirim. Fener yine kazanırsa 1-0 ya da 2-1 ile ıkına ıkına kazanacaktır.

Alanyaspor oyuncuları bile inanmıyordu bu sabah belkide ama puan kaybı çok olasıydı. Teşekkürler İbrahim Kaya :)

Hadi tffye gücün yetmedi, kıçı kırık yayıncı nasıl bu kadar yanlı verir pozisyonları. Yönetim bari bunlara el at

Geri
Üst Alt