Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.663
- 23.044
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vücudundan sekerek geliyor. Kural gereği değil.Olmayan penaltıyı verdi, olan penaltıyı vermedi herif. Bu hakemlerin düdük asması lazım.
Son pozisyonda top resmen Güven'in eline çarpıyo. Net penaltıydı bence. Ama vermedi.
nerdesin üstad macta 3 tane 20 iq topcu vardı seni aradı gözlerLigde Dengimiz yok fb dahil
alıntıladığın mesajıma gidip like atıyorsun ve seni affediyorum renkdaşımAffedersin ama bok atar
Sorgulamıyorum yav Recep'im. Sinir stresi yanlış şekilde boşaltabiliyoruz, dayananlara tebrik.hakem kararına söversin anlarım mac 2-2 bitmısken keyfi küfür edilmesi net ceza sebebi
diger hususlarda zaten indirim uyguluyoruz
günayın bacaga degmıs ele gelmıs gıbıydı yoksa direk verırlerdıOlmayan penaltıyı verdi, olan penaltıyı vermedi herif. Bu hakemlerin düdük asması lazım.
Son pozisyonda top resmen Güven'in eline çarpıyo. Net penaltıydı bence. Ama vermedi.
Neyin edebiyatını yapıyorlar. El doğal konumunda ve yakın mesafeden geliyor topO son pozisyonda bu tescilliler çok mağduruz edebiyatı yapacak. Ulan penaltıniz penaltı değil. Dakika 10 da oyuncunu atmamış. Ağlak herifler. Yalnız Alanya penaltı alsınlar diye elinden geleni yaptı
sende o mesajıma like at ve senide affedeyim renkdaşımAlanya tiyatronun parçası ya skoru ilk gördüğümde ihtimal vermemiştim zaten düşündüğüm gibi oldu fener 3 ü atar birazdan sonlara doğru Alanya birtane atar biter
o pozisyonu yayıncı göstermedi yine bilerek. Bu kadar aşağılık bir örgüt olamaz.Adamlar topu fenerliler sakatlandı diye taca atıyor. Topu vermiyor alagavatlat
@Cafer Güney @Alper Altun @Hayri CundHiçbir şey çıkmaz bu maçtan. Alanya en son ne zaman puan almış bunlardan...