⚽ SL 25/26 H:1 | Gaziantep FK 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos

Galatasaray golleri attıktan sonra rölantide oynadı dinlene dinlene oynadı her halükarda bu takım kazanacaktı

İşte "golleri attıktan sonra" kısmı önemli. Öyle çok aman aman bir top oynamadan rakip penaltı hediye etti iki tane (1 tane de güzel gol attık hakkını verelim) ve maç koptu zaten. 2-0'ken bile çok öyle kalan dakikaları rahat oynarız havası yoktu maçta. İlk maç, eksikler ve hava/zemin şartlarına göre gayet iyiydi performans tabi ama öyle çok da eze eze oynadığımızı düşünmüyorum. Penaltılar kopardı maçı, ve o penaltılar pek öyle bizim etkili üretimimizden kaynaklanan penaltılar değildi. Memnunum yine de o ayrı.

Sakatlıksız şu maçı atlatmamız da büyük şans hakkaten. Antepli elemanın çaprazlar koptu muhtemelen

bir memnuniyetsiz olacaksa neden beşinci altıncı golü atamadık diye sızlanırım anca, güzel bir başlangıç oldu.

,
İşte "golleri attıktan sonra" kısmı önemli. Öyle çok aman aman bir top oynamadan rakip penaltı hediye etti iki tane (1 tane de güzel gol attık hakkını verelim) ve maç koptu zaten. 2-0'ken bile çok öyle kalan dakikaları rahat oynarız havası yoktu maçta. İlk maç, eksikler ve hava/zemin şartlarına göre gayet iyiydi performans tabi ama öyle çok da eze eze oynadığımızı düşünmüyorum. Penaltılar kopardı maçı, ve o penaltılar pek öyle bizim etkili üretimimizden kaynaklanan penaltılar değildi. Memnunum yine de o ayrı.
renktaş bu zeminde bu sıcaklıkta teknik olarak farkın ortaya çıkmıyor ama Galatasaray’ın bugünkü farkı fizik kalite farkı
o kadar kadar hazır girmişiz ki Antep’i sahada göremedik bile
Ağır siklet bir boksörle tüy siklet bir boksörün maçı gibiydi

Kazanmamamız imkansızdı, takım direkt o hissi verdi

Offff yaa ilk yarida sakatlanip cikan cocugun capraz baglari gitmis sezonu kapatmis ... Yazik yahuuu gecmis olsun

,

renktaş bu zeminde bu sıcaklıkta teknik olarak farkın ortaya çıkmıyor ama Galatasaray’ın bugünkü farkı fizik kalite farkı
o kadar kadar hazır girmişiz ki Antep’i sahada göremedik bile
Ağır siklet bir boksörle tüy siklet bir boksörün maçı gibiydi

Kazanmamamız imkansızdı, takım direkt o hissi verdi

Elbet üstünüz de, 3-0 olana kadarki futbolun aynısını oynayıp 0-0 devam eden, hatta 1-0 yenik olduğun çok maç olabiliyor deplasmanda ligde. 15. saniyede geçiş yedik mesela bugün de. Sonra çok aşırı fazla vermedik gerçi ama yani böyle gümbür gümbür bir futbol yoktu. 2. golden hemen önce rakip yine arkaya sarktı, karşı karşıya ceza sahasına girdi, Apokerim hızı yetmeyip arkada kalmasına rağmen nasılsa arkadan ayağını soktu topu aldı (rakip de top kontrolünü kaybetmiş olabilir biraz) ve döndü biz gol attık. Sadece çok daha üstün bir takım olduğumuz belliydi. Eze eze deyince benim gözümde başka türlü bir oyun canlanıyor. 3-0'a kadar kaçırdığımız net bir pozisyon var mıydı hatırlamıyorum. Sane'ninki 3-0'dan önceydiyse belki o olabilir.

Tekrar ediyorum. Bu şartlarda, santraforlar da eksikken, ligin ilk maçı için gayet iyiydi, ben de gayet memnunum oyundan, takıma bir eleştiri yapmak için söylemiyorum AMA rakip resmen durduk yere bedavadan iki tane gereksiz ve saçma sapan penaltı hediye etmese böyle laylaylom bir maç olmayacaktı.

Bizim zeminle alakası yok. Bizim zemin kötü ama futbol oynanabilecek sınırlar içinde kötü. Antep'in zeminde futbol oynanacak durumda değil.

Belki ben yeterince dikkat etmedim, zemin baya kötüydü fark ettim ama hani daha önce bu ligde gördüğümüz bir sürü çok kötü zeminden bile bariz daha kötü müydü farkında değilim.

İğrenç bir ülke nefret ediyorum, daha ilk maçtan 2 tane net penaltıya bile ağlamaya başladılar. Bazen eleştiriyoruz ediyoruzda yemin ederim bu kahpelerle real bayern falan baş edemez. Top göstermeden eze eze yendiğin rakibi rezil rüsva ettiğimiz maçlarda bile sürekli algı yapıyorlar ne kadar namussuz yozlaşmış insanlar var ya

İğrenç bir ülke nefret ediyorum, daha ilk maçtan 2 tane net penaltıya bile ağlamaya başladılar. Bazen eleştiriyoruz ediyoruzda yemin ederim bu kahpelerle real bayern falan baş edemez. Top göstermeden eze eze yendiğin rakibi rezil rüsva ettiğimiz maçlarda bile sürekli algı yapıyorlar ne kadar namussuz yozlaşmış insanlar var ya

Organik bir tepki değil. FB'nin çok net organize Twitter ve ekşi trolleri var. Elbette onların gazıyla yazan heyecanlı fb'liler de ekleniyor biraz üstüne. Ali Koç sonrası futbol ikliminin geldiği hal bu.

antepte oyuna giren enver genc ve dikkatimi çekti altyapısı turkiye olamaz onun,sahada topçuya benzeyen kafasını kaldıran tek adamdı

Geri
Üst Alt