⚽ SL 25/26 H:1 | Gaziantep FK 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos

Maca canli bakamicam bu yüzdeb ilk macin deplasmanda olmasi iyi

Ilk GSli oldugum dönem Antep maciydi, sezonun ilk maciydi, hatirliyorum, 2-1 yenilmistik

Bu sefer eze eze alacagimizi düsünüyorum

Tahminim 3-0
Suleyman.

1999-2000 sezonu ilk maci. 3 sene ust uste sampiyon olan takim olarak o sene hem ligi hem kupayi hem UEFA kupasini hem de Super Kupa'yi alacaktik. Ama sezona icerde 2-1'lik Antep yenilgisiyle basladik. Mactaydim. Hazirlik maclarimiz da kotuydu. Bu sene artik sampiyon olamayiz herhalde diyip cikmistim stattan. Sonrasini biliyorsun zaten. Tarih yazdik o sene. :)

Biz el alışkanlığı olarak hemen Lemina-Torreira ikilisini yanyana 4-2-3-1 dizilişinde yazıyoruz ama saha içinde iş çok farklı. Lemina çok daha fazla stoperlerin arasına geliyor Abdülkerim ve Davinson kenara doğru açılıyor bu sayede her iki bekimizle oyunu rahatça genişletebiliyoruz. Biraz daha üçlü orta sahadan ziyade üçlü defans oyuncusunu geride bırakıp 3-2-5 gibi bişey izliyoruz biz gerçek orta saha görevini Sara-Torreira ikilisi yapıyor.

Geçen sene hem Sara ile hem Morata ile bunu oynadığımız Kayseri-Eyüp ve Sivas maçlarında oyncularımızın saha içindeki ortalama pozisyonları

Eyüp.webp Kayseri.webp Sivas.webp
Saha içinde Sara 'nın ileriye doğru Torreira 'nın geriye doğru kırıldığı, aynı 3-2-5 dizilişinin devam edeceğine inanıyorum bu sene ki bana kalırsa şampiyonlar ligi seviyesinde de en oynayabileceğimiz oyun bu gibi geliyor

Diğer maçların erteleneceği en başından belliydi.
Neyse yenip maç fazlasıyla da olsa lider olalım

Suleyman.

1999-2000 sezonu ilk maci. 3 sene ust uste sampiyon olan takim olarak o sene hem ligi hem kupayi hem UEFA kupasini hem de Super Kupa'yi alacaktik. Ama sezona icerde 2-1'lik Antep yenilgisiyle basladik. Mactaydim. Hazirlik maclarimiz da kotuydu. Bu sene artik sampiyon olamayiz herhalde diyip cikmistim stattan. Sonrasini biliyorsun zaten. Tarih yazdik o sene. :)

galibiyet bekliyorum abi yoksa yangın

14 yil sonra muslera yok
Forvetteki as adamlar yok
Sicak hava, antep deplasmani
Iyi baslangic baskisi...

Tedirginlik var bende biraz

Bizim ligte rakipler ile aramizdaki makas çok açıldı gereksiz tedirginliğe gerek yok. Benzer bir sezon bekliyor bizi 3-5 maç anca puan kaybi olur bu maç da o maç değil

Kaleci olayında geciktigimiz icin çoğu kişi keske nando kalsaydı demis ama nando bu senede kalsak cok tatsız olaylar olabilirdi taraftarin küfürleri olurdu efsaneye

Hem kadro eksikliği hem de hava sıcaklığından dolayı az da olsa tırsmıyor değilim.

Geri
Üst Alt