⚽ SL 25/26 H:1 | Gaziantep FK 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos

Antep kimi aldı bilmiyorum ama eminim en az 3 oyuncusu bize terstir. Kaleci yok, sağ bek yok, Osimhen yok. Net bir mağlubiyet bekliyorum

Lig basliyor. Fenerin kollandigi maclari izleyip yine sinir olacaz. Anadolu maclarini kazanmak lazim. Fenere mac kaybettirmemek icin herseyi yapacaklar yine ve kolay kolay puan kaybetmeyecekler. Derbiler yine sampiyonu belirler. O yuzden maci almamiz lazim.

Eyvah, kaleci yok, sag bek yok, forvet var yok

Karsi tarafta m.turkmen gibi yavsak hakemler var. Isimiz zor

OSİ oynar mı acep ya?

Koskoca 6 gün var daha maça.

Bir 30 dk falan oynasa kafi.

Günay

Sanchez Apo

Lemina

Barış Torriera Sara Jakobs

Sane Osimhen Yunus
Bu 11'in 10'u net oynayabilecek durumda onu biliyoruz. Santrafor işi kritik işte. Bakalım kim ile çıkacağız en uçta.

Antep önemli bazı oyuncularını kaybetti ve hocasız başlıyorlar lige 2.ligten herifin birisi var takımın başında
İsmet Taşdemir, Bodrumspor ve Kocaelispor'u süper lige taşıdı. Etkili bir isim son döneme bakarsak.

Neyse Antep çok boş bir takım değil Sorescu, Kozlowski, Boateng, Maxim ilk 11'in önemli isimlerinden hala.

Maxim 35 yaşında gerçi bu sene performansı düşer.

Çekinmeye gerek yok bence rahat iki farkla yeneriz en az.

zor maç sallai jakobsu önde oynatma fantezisi devam ederse puan kaybı olur onun dışında Barış ve Yunus'un şov yapacağını düşünüyorum

stresliyim iyi başlangıç adına ama alacağımızı düşünüyorum.

Lazio maçı şu heey hoov osiii sanee modunu indirdi ve çok iyi oldu aslında. biraz gözleri eksiklere çevirtti.

lazio maçı sayesinde bu maçtaki galibiyet ihtimalim %10-15 falan arttı

stresliyim iyi başlangıç adına ama alacağımızı düşünüyorum.

Lazio maçı şu heey hoov osiii sanee modunu indirdi ve çok iyi oldu aslında. biraz gözleri eksiklere çevirtti.

lazio maçı sayesinde bu maçtaki galibiyet ihtimalim %10-15 falan arttı
Bazen kötü sonuç faydalı oluyor. Herkes bi silkinip kendine geliyor.

Antep maçının ciddiyeti farklı olur.

Bazen kötü sonuç faydalı oluyor. Herkes bi silkinip kendine geliyor.

Antep maçının ciddiyeti farklı olur.
taraftar zaten ergen genç kız gibi bir gün öyle ikinci gün farklı moda giriyor ufacık şeyde.

en önemlisi Yönetimin sahne merakı bitmiştir umarım 3 günde...zira hiç bir haltta çalışma yaptıklarını sanmıyorum Osi geldiğinden beri.

Hoca da "heh Sallai santrafor" modundan biraz daha CL de başıma ne gelebilir diye planlaması lazım oyunu geç kalmadan.

Lig kıstas asla değil bu kadro için ama lig maçlarında şu kafa değişimi pozitif tesir edecektir otomatikman.

dünkü oyun hataları devam ederse CL de 36 da 24 ü tutturma hedefi baya zayıflar. AVL değil orası - zayıf kimse yok.

---------------------------Günay------------------------------
Sallai---------Davinson------------Abdülkerim--------Jakobs

---------------------Torreira---------Lemina------------------

------Sane------------------Sara-----------------------Yunus

--------------------------Barış---------------------------------

İsmet Taşdemir, Bodrumspor ve Kocaelispor'u süper lige taşıdı. Etkili bir isim son döneme bakarsak.

Neyse Antep çok boş bir takım değil Sorescu, Kozlowski, Boateng, Maxim ilk 11'in önemli isimlerinden hala.

Maxim 35 yaşında gerçi bu sene performansı düşer.

Çekinmeye gerek yok bence rahat iki farkla yeneriz en az.
yok yahu hoca moca degil klasık 2.lig hocası maximum kasım ayında kovulur
hem antep hem genclerbirligi lige hocasız girmişler
hüseyin eroglumu nedir altyapı hocası var altınordunu onu almıslar

Geri
Üst Alt