- 27 Ocak 2010
- 138.897
- 105.103
- 5.648
hafta içi konferans maçı tadında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri'nin eksikleri kimler acaba? Duruma göre bu 11 gayet yetmesi lazım maçı kazanmaya.yine onbiri fena değilmiş de yedekten hiç hamlesi yok. rafa falan şapkadan tavşan çıkarmazsa hücumda zorlanacak bir kadro gibi.
bir de uzaktan şut + duran top işinden ekmek yiyebilir bjk.
Bejekenin full kadrosuda çok zayıf.Eksik kadroyu hayal edemiyorumBjk ertelenen maç olduğu için çok eksik ve zayıf kadro ile maça çıkacak Kayseri alır bence
Ah bir Rıza olacaktıkiKayserispor'un başında bir Türk TD olsaydı şu JK'den fark yiyip moral verirdi ama yabancı hoca olunca en azından takımını onuruyla mücadele ettirir diyebiliyorsun.
Yap bir Kayseri onbiri @Murat SaylakKayseri'nin eksikleri kimler acaba? Duruma göre bu 11 gayet yetmesi lazım maçı kazanmaya.
Edit: Kayseri'nin eksikleri de gördüm. Bjk bu maçı kazanamıyorsa diyecek bir şey yok artık. Kazanmamaları büyük sürpriz olur.
Yap bir Kayseri onbiri @Murat Saylak
Deniz, Benes, Bennasser, Furkan ve Onugkha statü gereği yok. Hosseini ve Mane sakat görünüyor. Ackah ve Karimi'nin lisansları iptal edilmiş.
Kayserispor'un kadro derinliği neredeyse yok denecek kadar az olduğu için hamle şansı aynı şekilde çok kısıtlı olacak. Hamle şansı olması açısından 1-2 oyuncuyu yedek bekletirse ilk 11 daha da zayıflayacak. Tam bir kör dövüşü olacak bu maç. İdeal senaryo Kayseri'nin ilk yarıyı bir şekilde önde kapatıp çamura yatması olur.
Bilal
Ramazan Abdulsamet Denswil Carole
Dorukhan Jung
Opoku Mendes Cardoso
Tuci
Kayseri ilk galibiyetini alacaktır.jk galibiyeti yazdım ben sizi bilmem. 0-2 1-2 1-3 jk alır