⚽ SL 25/26 H:10 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 26 Ekim | beIN Sports 1

Amma ağladılar kk için be, toplar.

1761497068843.webp

CL'nin en tempolu takımına karşı oynadıktan 3 gün sonra iyi bir Göztepe maçı çıkarttık. Okan hoca rakip 10 kişi kaldıktan sonra maça doğru dokunuşlar yaptı ve Icardi maça aksiyon getirdi. İkinci yarı 4-5 fark bile yapabilirdik dominant bir futbol vardı, 10 kişi kalmasalar tabiki daha zor olurdu ama bence bugün yine kazanırdık. 1 yıl sonra gelen Sara golüne çok beklemiştik tam zamanında geldi. Sane'nin formu memnun edici keza Osimhen yine harika mücadele etti ve çok fayda sağladı takıma. Okan hocayı ligdeki 100. galibiyeti için tebrik ediyorum müthiş istatistikler elde ediyor harika iş çıkarıyor böyle devam.

Hakem ilk devre bizim ağzımıza sıçtı en az 3 yanlış faul verdi kartları vermedi

Bu embesiller fenerel evrende yaşıyor
Gördüğüm en kararlarından emin olmayan, en bilgisiz hakem toplulugu...Cüneyt Çakır, Fırat Aydinus felan iyiymiş

Topun rakipten geldiğini Metin Şentürk tekte görmüştür ama 2 dakika incelediler neye baktılar ise

Orta hakem de bağırıyor ben gördüm ben gördüm diye

He görmüşsün

Goztepeli oyuncu bile kirmizi icin birsey diyemedi ama bizim kulüp cok sessiz kaldığı icin herkes istediği gibi vuruyor

Millet delirmiş gerçekten. Arkadaşım mesaj atmış o pozisyonda ne var kırmızılık diye. Şimdi öncelikle o pozisyonun sarı olduğunu, çift sarıdan kırmızı olduğunu o da biliyor ama boş konuşacak ve klasik fbliliğini yapacak ya gerisiyle ilgilenmiyor. Sonralıkla, adam yüze dirsek atıyor, bunu görmemeleri imkansız. Şimdi geriye tek ihtimal kalıyor, bunlar kafayı yemişler abi. Yani bunların "fbliler harikalar diyarında" isimli bir alemleri var, burda mesela Galatasaray'a faul yapıldığında verilmiyor, penaltılar verilmiyor falan bu şekilde bir hayal aleminde kendi kendilerine duvara bakarak gülümsüyorlar heralde. Ya kardeşim, kabul edeceksiniz kadıköy büyülü, totem için tarlaların etrafında araba sürmeli günler bitti. Galatasaray küsküyü verdi aklınıza başınıza alıp işinize gücünüze bakacaksınız manyadıysanız da mhrs'den psikiyatr randevusu kovalayın kafayı yersin gerçekten bunlarla muhattap olunca ya.

Kırmızı kart da vermese maç sonuna kadar gol atardı bizim takım yine de. Osimhen önceden faul yapmış olsa yine sarı kart olmuyor mu?

Okan hoca son derece dogru degisiklikler yapti

Cift forvete döndü ama yunus’u sol ice alarak orta saha da rakip ile sayisal esitlik sagladi

Rakip sag kanat beki ile oynadigi icin sol tarafi tamamen jacops’a biraktik

Sonraki degisiklikler ile de sari kartli sanchez cikti lemina stoper’e gecti yine olumlu yansidi takima

Geri
Üst Alt