Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.157
- 25.571
- 2.598
Bizlere bıraktı forumu, anısını yaşatalım renkdasim onu hep hatırlayacağızEn son 5 ekimde mesaj yazmis galiba. 3 haftadir yok![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizlere bıraktı forumu, anısını yaşatalım renkdasim onu hep hatırlayacağızEn son 5 ekimde mesaj yazmis galiba. 3 haftadir yok![]()
Alper yetkisi olmadığını biliyorum ama yetki dışı karıştırıyorlar TFF başkanı olacak zat da yumurtlamıştı bir kereHayir karistigi falan yok, 4. hakem veya yan hakem konuya mudahil olabilir VAR'in oyle bir yetki alani yok
Evet bizim Türk hakemler Dünya kupasında mı , Avrupa kupasında mı ne şifreli seslenme yapmışlardı ceza almışlardı.Alper yetkisi olmadığını biliyorum ama yetki dışı karıştırıyorlar TFF başkanı olacak zat da yumurtlamıştı bir kere
Adminler şu mal yorum yapanlara artık bir el atsanız. Fenerli gibi yoomk ben vermezdim yok kart değil. Siz gidin izlemeyin maç falan. Adam dirsek geçirmiş net kart
Saçmalama. Dirsek direk suratına vurmuş
Futbolu bilmeyen bir arkadaş olduğu kesin dümdüz rezil bi hakembu oguzan 8jk lı diyorlarda gercekten olabilir
Uzaktan şutör de yok bizim takımda bu durumlarda.Otobus cekip kontra atak yapicaklar cok dikkat etmek ...defansi bosaltmamak lazim