Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.251
- 58.374
- 3.383
¿ağır karar bence
El yüze gelmiyo mu uğur karakullukçuluk oynamayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
¿ağır karar bence
Yalnız Osinin golü Barış ın mücadelesi sayesinde oldu, orada zorlamasa ne gol ne de pozisyon olurdu fakat son korner pozisyonunda ne yaptığını bence kendide bilmiyor.Enteresan işler vallahi, kafası başka noktada gibi zaten malum olaylardan sonra boyun eğmemiz de tatsız oldu.
Rahat ol sampiyon, farkli bir bakis illa kasitli objektif takilma demek olmuyor. Biraz seviyeli konusalim burda.Neyini kabul etmiyorsunuz sarının, neyi yanlış? Vurmuş işte herifin suratına. Eline koluna hakim olsun. Objektif takılacağım, farklı olacağım ayağına saçmalamayın ya da gidin kendi forumunuzda ağlayın.
Okan hoca diyeceksin, saygi gostermeyi bil de seni ciddiye alalim.Okan da kırmızının yanlış olduğunu düşünüyo ki icardiyi alıp 10a10 oynatacak
İşte ben buna fair playin tillahı derim
Sarıda kasıt arandığını kim söyledi. Sarıların en az yarısı zaten kasıtsızdır. Kol yukarı kalkıyor açık ve dirsek bölümü surata sert vuruyor. Çok net sarıKontrolsüz hareket ve onun için net faul tabi ama net olarak ve kasitli bi dirsek degil benim gözümde.
Hakem avel , geri pasa ofsayt dedi yani ya ciddi bir engelin olması lazım ki zaten böyle birşey varsa karar mekanizması olmamalıGöztepeli’nin gördüğü iki sarı karttan kırmızı kart doğru
Geri kalan pozisyonlarda da zaten hakem tüm takdir haklarını Göztepe’den yana kullandı
Kötü hakem yönetimine ve yorgunluğa rağmen takımın gösterdiği performans gayet iyi
ya da bu pozisyon için art niyetli olmak lazım. Bence 2. şıkYüze yapılan müdahaleye kart çikmicak da ne çıkacak. Çiçek mi hediye versinler tebrik edipKağıt üzerinde doğru olabilir ama bence ağır karar aynısını bizim oyuncu yese kabullenmezdim. Yüze her müdaleye sarı çıkması saçma bi olay zaten.
Meslektaş sayılırızOkan hoca diyeceksin, saygi gostermeyi bil de seni ciddiye alalim.
Askerlik arkadasi sanki.
Komik degilsin.Meslektaş sayılırız