⚽ SL 25/26 H:10 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 26 Ekim | beIN Sports 1

1761491454066.webp

Barış hic geri koşmuyordu. Büyük ihtimalle korner pozisyonunda delirdi okan hoca

Yunus ortaya geçmeli sağ Kanada gelip sane ve sallinin önüne gereksiz duruyor. Barışta artık Bi zahmet mücadele et sahada bayırda geziyor gibi.
O bi4az da rakibin dogru taktikle oynamasindan. Herifler iyi kosup iyi kapatiyor. Su ayagi gelen toplari iki kere kendi etrafinda donmeden oynayabilse bizimkiler rakip defansin arkasi bombos.

Barisi cikartmis eyvah ki eyvah .. baris en azindan onde pres yapiyordu ... Icardi barisin yarisi kadar bile kosmaz

Bende öyle birsey demedim renktas. Sadece bu tarz faullerde kartlik hareketlerde kasita bakilir bence. Farkli bakiyoruz bu konuya, sorun degil
Ben de bakılmıyor dyorum. Kartlarda kasıt aranmaz zaten çünkü sarı ve kırmıxı kartların çoğunda kasıt olmuyor. Futbolcunun niyetini okuyamayacağına göre, kasıta bakmak da anlamsız. Hele ki böyle pozisyonda hiç bakılmaz kasıta

Simdi Sara'ya daha cok is dusecek, umarim iyi oynar artik yoksa devre arasinda oraya takviye sart olacak kendini gosteremezse.

Geri
Üst Alt