⚽ SL 25/26 H:10 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 26 Ekim | beIN Sports 1

Sakatlıklar olmasa çok daha rahat rotasyon yapabilirdik ama yapacak bir şey yok. Çok kritik bi maç kazanıldı.

Puan kaybı üzmez fizik olarak çok diri bi takım iyi bi hocaları var ama ben zor da olsa kazanacağız diye düşünüyorum.

Korkmadan rotasyon yapmaliyiz

Kadromuz buna musait

Lemina,jacops,sanchez ve osimhen kas sakatliklari yasadilar daha önce

Bu yüzden dogru bir planlama ile devam etmeliyiz ve sezon basindan bu yana rotasyonlari iyi sekilde yaptik sadece bjk maci haric ve orda da puan kaybettik rotasyon yapmadigimiz icin

Ugurcan
Sallai Sanchez Abdulkerim Eren
Torreira Berkan
Sane Sara Baris
Icardi
osi oynamalı

bu adamı sadece clde oynatmak için almadık

durumu da gayet iyi

oynaya oynaya form tutacak daha çok

osi oynamalı

bu adamı sadece clde oynatmak için almadık

durumu da gayet iyi

oynaya oynaya form tutacak daha çok

Dogru ama sakatlanmaya cok musait bir oyuncu mac boyunca attigi sprintlerden dolayi

Acikcasi milli takim dan dönmüs osimhen’i basaksehir macinda oynatmis olsaydik bodo macinda bu kadar diri olamazdi

Bu yüzden ekonomik kullanmak sart diye düsünüyorum

Bu mactan bir hafta sonra trabzon maci var mesela orda oynar ardindan ajax macinda da oynar

Teknik heyet zaten ölcümleri yapiyor hangi oyuncu’yu dinlendirmek gerekiyor bunun planlamasini dogru yaparlar diye düsünüyorum cünkü simdi’ye kadar bjk maci haric iyi gidiyoruz bu konu da

Osimhen kesin olmalı Göztepe'nin fizikli ve sağlam defans oyuncuları Icardi'ye adım attırmazlar bu maçta. Rotasyonu orta sahada yapabiliriz belki yada savunmada.

osi kesin olmalı bu maç.Os berkan-kaan-sara gibi de olabilir.

ne güzel gidiyoruz clde ama 3-4 tane oyuncu alma şansımız varken almadığımız için şu rezil kepaze takıma zorlanacağız boşu boşuna.
Boşuna demedik stoper, orta saha ve kanat lazım diye. Bunlara bir de forvet eklendi artık. Kontenjan oldukça boştu.

Uğurcan
Sallai Sanchez Abdülkerim Eren
Sara Kaan Berkan
Sane Osimhen Yunus

Jakobs-Lemina-Barış-Icardi

Yedekten oyuna girecek 5.oyuncuyu bulamadım. Herhangi biri girecek gibi görünüyor.

Ugurcan
Sallai---Sanchez---Abdulkerim---Jakobs
Berkan--Lemina--Sara
Sane--------------------Yunus (Baris)
Osimhen

Fazla rotasyona gerek yok.​

Toreyra maçtan 1 saat önce gelsin yine oynar ama sakatlık yaşarmı korkusu ile bence hoca yedek bırakabilir sonuçta 3 gün idman yapmadan maça çıkmak çok riskli. Sara, Berkan (Kaan) şeklinde bir orta saha olabilir. Ön tarafta da Icardi sıkıntısı var. Oynasa bir dert oynamasa bir dert. kendini 11 de görmezse formayı atıp eve gidebilir öyle bir havası var. Hocaya kolaylıklar diliyorum.

davinson ve osi varsa, sane de mevcut formuyla devam edecekse, dinlenmiş bir sara ile bu kadro çok aklıma yattı. (lemina da 60 dk oynadı aslında. belki o da oynayabilir yav. daha 4 gün var).
Lemina ve Jakobs 'un rotasyona girmesi daha mantıklı gibi renktaşım, sanırım üst üste zorlanmaya bağlı sakatlık riski en yüksek oyuncularımız olabilir.

Yorucu gecen CL maclarindan sonra böyle lig maclari tehlikeli, onun icin ilk yari herseyi ortaya koyup en az iki fark atip ikinci yariya rolanti tarzi maca gececek. Eger ilk yari beraber biterye bizim icin dezvantaj olacaktir yorgunluk can sikacaktir.

Hollanda saati ile 1500 te maç. Yine şu saçma saatlerin geri alması zirvaligina başladık.

Geri
Üst Alt