⚽ SL 25/26 H:10 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 26 Ekim | beIN Sports 1

Bence bu maç icardi ve osimheni beraber oynatacak Okan hoca. 4-4-2 başlarsak şaşırmam

Lemina’nın sakatlık durumu yoksa son 2 maçta 75 dk oynadı toplam. Oynayabilir gibi geliyor.

Toreira oynamaz gibi Lemina da sekerek çıktı zaten İlkay sakat maç bir anda zorlaştı. Kaan Ayhan oynayacak durumda değil maalesef zabıta gibi geziyor orta sahada çok ağırlaşmış. Berkan ise saç baş işlerine girmiş çok seviyordum ama sonradan girince o tazyiği göremiyorum artık eski ısıran, tempolu Berkan yok.
Yusuf Demir ile Kutucu zaten var ama yoklar bundan dolayı rotasyon bir avuç kaldı. 1-2 sakat daha çıkarsa ilk 11 bile zor çıkarırız gibi duruyor.

Toreira oynamaz gibi Lemina da sekerek çıktı zaten İlkay sakat maç bir anda zorlaştı. Kaan Ayhan oynayacak durumda değil maalesef zabıta gibi geziyor orta sahada çok ağırlaşmış. Berkan ise saç baş işlerine girmiş çok seviyordum ama sonradan girince o tazyiği göremiyorum artık eski ısıran, tempolu Berkan yok.
Yusuf Demir ile Kutucu zaten var ama yoklar bundan dolayı rotasyon bir avuç kaldı. 1-2 sakat daha çıkarsa ilk 11 bile zor çıkarırız gibi duruyor.
Devre arasi

1 stoper
1 orta saha
1 kanat
1 forvet

almak gerekiyor

Şu maçın iç sahaya denk gelmesi çok iyi oldu bu kadar eksiğimiz varken.

Torreira maç günü ülkeye dönüyor
Lemina ufak ağrıları var
İlkay sakat

Sara nın banko başlayacağı kesin,

Lemina yı en kötü 60-70 dk kullanabilirsek yine 6-8 bölgesini lemina sara ile kurtarırız

Devre arasi

1 stoper
1 orta saha
1 kanat
1 forvet

almak gerekiyor

Kağıt üstünde olabilir duruyor ama Şubat'tan sonra fikstür rahatlıyor ve eldekiler oynayacağına göre aldığın adamın beklemesi gerekiyor ve nasıl profil alacaksın bunlar çok önemli.
Bence sayısal manada mevki farketmeksizin 2 adam yeterli. Orta sahadan bile önemli olan bence kanat oyuncusu kimse farketmiyor ama Sallai artık önde oynasa dahi pratiğini kaybetti koca 50 maçı 3 kanat ile götüremeyiz ve Yunus çoğu maç 10 oynayacak gibi duruyor.

Bu durumda Kutucu ve Yusuf Demir'in kalabalığından sıyrılıp bir tane sprinter sonradan oyuna girdiğinde geniş alanları kullanabilecek genç bir oyuncu ile santrafor özellikli bir 10 numara alınması yeterli olur gibi duruyor. Profil olarak Mikautadze olabilir (isim örnek tabi bunun daha ucuzu alınabilir)

3 ve üstü oyuncu alacağımızı düşünmediğim için şahsi olarak tercihimi kanat ve 10 numara oyuncusundan yana kullandım. 3. tercihim ise sol stoper olur.

Rotasyon aşırı kısıtlı. Kulübe gerçekten zayıf. Yönetim şimdiden ocak ayı transferlerini bitirmeli. 3-4 kişi sakatlansa (Allah korusun) veya ceza alsa doğru düzgün 11 çıkaramıyoruz.

Singo, Sallai, Jakobs, Eren, Abdül, Sanchez
Torreira, Sara, İlkay, Lemina
Barış, Sane, Yunus, Osimhen
14 kişilik rotasyon var.

Berkan, Kaan, Icardi, Ahmed, Yusuf - ya kalite olarak ya da fizik olarak çok çok yetersizler. Arda'yı hoca kullanmıyor. Metehan yetersiz.

75 milyon verdigimiz ve dunyanin en iyi forvetlernden dedigimiz adam 3 gunde bir mac oynayacak tempoya sahiptir, olmalıdırda. Osi olmadan kadrolar yapmamaya gayret edelim pls.

Uğurcan-Sallai-Sanchez-Apo-Eren-Sara-Berkan'dan sonra bir de Icardi-Osimhen olabilir ama işte kadro o kadar dar ki kanada koyacak adam yok.Bana kalsa ahmed falan da oynasın.Göztepeyi yeneriz gibi her türlü.Allah rızası için devre arasında minimum 5 adam alsınlar da kafa rahat çıkalım şu maçlara

Kaan berkan
Yusuf demir sara ahmet
Icardi
Goztepe macinda oyunculari Dinlendiriyorum
Cat Fun GIF by Black Roses Playing Cards

Rotasyonumuz hedeflerimize göre cok kötü ya tek bir oyuncuyu gönül rahatligi ile dinlendiremiyorsun

Son düzenleme:
göztepe iyi ve diri takım . bodo maçı sonrası yarı pert durumdayız .
tam da denk gelecek zamandı sanki.
rotasyona gitsen kadromuz geniş değil gitmesen 2. yarı yine yorulup oyundan düşecekler.
icardi az kıpırdasa koparırız da adam maalesef tükenmişlik sendromuna uğramış sanki

.............................UĞURCAN..........................
SALLAI.....SANCHEZ.......APO...........EREN
....................LEMINA........SARA...................
SANE......................YUNUS..................BARIS
...............................OSIMHEN..........................

Geri
Üst Alt